rootfoot

Cum sa te asiguri ca nu porti acelasi model de rochie de seara ca alte invitate?

Nimeni nu-si doreste sa ajunga la o petrecere si sa intalneasca o alta femeie care poarta acelasi model de rochie de seara. Poate te gandesti ca sansele sunt destul de mici, insa cand vezi ca asa ceva se intampla si la case mai mari, adica la vedete –si nu oriunde, ci tocmai pe covorul rosu sau la evenimentele speciale pe care toata lumea le urmareste cu sufletul la gura- parca devine din ce in ce mai imperioasa nevoia de a gasi o metoda prin care sa eviti o astfel de situatie.

 

Chiar daca in adolescenta abia asteptai sa imprumuti blugii sau tricourile prietenei tale cele mai bune, cand vine vorba de tinutele elegante trebuie sa te asiguri ca la nicio petrecere nu vei fi tinta unui subiect de tipul: „Cine a purtat mai bine acest model de rochie de seara?”

Cum poti face asta? Cum poti evita un look prea asemanator cu cel al altor invitate si, mult mai important, cum sa te asiguri ca esti singura femeie care poarta acea rochie eleganta midi din dantela albastra?

 

 

Evita rochiile de seara care fac parte din productia de masa

 

Poate ti se pare mai simplu sa-ti alegi tinutele de ocazie din magazinele cu produse vestimentare de masa, dar exact de aceeasi parere sunt si alte mii de femei, dintre care cel putin o suta, sa zicem, sunt invitate la aceleasi petreceri la care te pregatesti si tu sa mergi. In plus, cu siguranta ai exersat din plin arta compromisului in numeroasele dati cand ai remarcat ca modelele de rochii de seara din magazine au niste detalii nemultumitoare: un volan amplasat nepotrivit, un tiv prea scurt, un decolteu care nu te avantajeaza.

 

Este poate chiar mai simplu sa iti faci rochii la comanda, sau sa-ti alegi modelul preferat din cele pregatite in colectiile designerilor care-ti pun la dispozitie si un atelier de croitorie. Astfel, poti aduce rochiei de ocazie modificarile necesare, asigurandu-te in acelasi timp ca in niciun caz nu vei intalni la petrecere o replica perfecta a tinutei tale.

 

Tine minte, deci, ca productia de masa nu este prietena elegantei.

 

Fii originala cand alegi modelul de rochie de seara si accesoriile

 

Un stil rafinat inseamna sa iti compui tinutele in armonie cu gusturile si particularitatile siluetei tale, nu urmand toate trendurile modei. Atat outfitul de zi, casual, cat si rochiile de seara elegante, trebuie alese in asa fel incat sa-ti oglindeasca personalitatea si sa-ti evidentieze atuurile. In zona accesoriilor te poti exprima si mai liber, combinand culorile si formele intr-un mod inedit si spectculos.  

 

Si pentru ca fiecare femeie este unica, intelegi ca fiind originala si respectandu-ti stilul personal nu vei risca niciodata sa intalnesti la aceeasi petrecere o „sora geamana” care poarta acelasi model de rochie de seara.

 

Missgrey @ Sep 04, 2017 +