rootfoot

Rochii cu trena negre de la Atelierul Creativ Talis

Alura regala si deosebit de magnetica a rochiilor cu trena este adorata si dorita de catre femeile din intreaga lume. Create astfel incat sa inspire gratie, rochiile cu trena sunt o alegere extraordinara pentru orice eveniment special din viata ta. Astazi, permite-ne sa te ghidam in alegerea rochiei cu trena perfecte, o rochie care se va potrivi armonios cu formele tale, astfel incat sa ai o aparitie spectaculoasa si seducatoare. Noi ne-am indragostit de rochiile cu trena de la Atelierul Creativ Talis, si nu putem pastra entuziasmul doar pentru noi. Astfel, iti sugeram si doua modele care definesc perfectiunea unei rochii cu trena, create de echipa Talis. 

Pastreaza stralucirea unei epoci elegante purtand rochiile de seara cu trena marca Talis. Indrazneste sa aduci un suflu nou fiecarui eveniment, fiecarei petreceri, cu o rochie de seara deosebit de rafinata, care radiaza stilul sofisticat si alura majestica a elegantei perceputa in sensul ei traditional - o eleganta care va ramane intotdeauna la moda, in memoria oricarei epoci si mode. 

Lungi sau mai putin evidente, trenele sunt intotdeauna un accesoriu inovator pentru tinuta ta festiva. Rochiile cu trena sunt speciale pentru ca creeaza un raport armonios intre formele tale naturale si alura de inspiratie regala, iar marele avantaj este acela ca le poti regasi in cele mai diverse forme, modele si culori. Lasa-ti imaginatia sa decida pentru tine, astfel incat sa iti alegi o rochie cu trena perfecta, care sa iti transforme in realitate visul de a fi cea mai frumoasa femeie de la un eveniment. 

Efectul rochiilor cu trena este cu atat mai pronuntat cu cat gama cromatica este una clasica. De aceea, ne-am indragostit de rochiile cu trena negre de la Atelierul Creativ Talis: simplitatea unei rochii negre, incremenita in timp si apreciata de secole incoace, in combinatie cu rafinamentul conferit de trena si cu pretiozitatea broderiilor atent aplicate manual, transforma rochiile cu trena in cele mai dorite si spectaculoase piese vestimentare care fac parte din garderoba feminina. 

Materialul din care rochiile cu trena sunt confectionate este esential pentru ca aspectul lor sa fie complet. Si, cum unul dintre cele mai sofisticate materiale cunoscute vreodata este catifeaua, imagineaza-ti cat de pretioasa poate fi o rochie cu trena neagra confectionata din catifea, cu decolteu in forma de inima si broderie pretioasa aplicata manual pe corset. Da, este rochia de seara la care ai visat mereu, doar ca exista, si e creata de Atelierul Creativ Talis. Rochia cu trena se muleaza discret pe formele tale, evidentiindu-ti feminitatea, iar trena si culoarea nu numai ca iti confera un aer usor dramatic, ci si o alura regala. Poart-o, si vei face senzatie la orice eveniment!

 

Dantela este unul dintre cele mai feminine, romantice si sofisticate materiale, astfel ca rochia cu trena Cynthia este o piesa vestimentara pe care nu poti sa nu o iubesti. Design-ul cu spate gol iti confera un aer seducator, in vreme ce broderia pretioasa aplicata manual pe intreaga rochie o transforma intr-o tinuta de poveste. Adauga trena care te ajuta sa iti construiesti o aparitie sofisticata si usor misterioasa, si obtii reteta pentru o rochie de seara desprinsa din basme. 

Daca te afli in cautarea unei rochii cu trena care sa iti transforme cele mai speciale ocazii in evenimente de care iti vei aminti toata viata, Atelierul Creativ Talis este locul in care iti vei gasi tinutele de vis!

 

 

 

Missgrey @ May 26, 2015 +