rootfoot

Rochiile de zi, un must-have pentru garderoba de vara

Alegerea rochiilor de zi devine, din nou, o dilema, pe masura ce zilele calduroase de vara isi fac loc printre noi. Stim cu siguranta ca ne asteapta cateva luni de zile presarate cu ocazii, asa ca rochiile de zi devin o necesitate pentru garderoba noastra de sezon. Citeste articolul pe care ti l-am pregatit, inspira-te din modelele de rochii de zi pe care ti le recomandam si iesi in evidenta!

Felul in care putem purta rochiile de zi ne-a dat batai de cap in fiecare an. De multe ori, in garderoba ta se regasesc fie rochii mult prea scurte, fie mult prea lungi pentru a putea fi purtate intr-un outfit chic de zi, motiv pentrurochie-de-zi-scurta-cu-bufnite care iti sugeram, in primul rand, sa investesti intr-o rochie de zi versatila, cu ajutorul careia sa iti poti construi atat tinute elegante - in caz ca vrei sa porti la un eveniment special, cat si casual, potrivite pentru iesiri in oras. 

Cu primavara in toi, a opta pentru o rochie de zi verde cu fluturi albi inseamna a face o investitie inteligenta. Rochia de zi scurta poate fi purtata atat cu pantofi cu toc inalt, pentru o imagine eleganta si feminina, cat si cu balerini sau sandalute, pentru un plus de feminitate adaugat outfit-ului tau dintr-o zi calduroasa de mai. Fara sa aiba nevoie de prea multe accesorii, rochia scurta de zi Blanche iti pune in evidenta formele feminine, conferindu-ti o alura aparte. 

rochie-scurta-de-zi

Printu-rile vesele sunt o optiune mai mult decat perfecta pentru aceasta vara. Daca iti doresti un outfit jucaus, elegant si feminin, iti recomandam calduros rochia de zi scurta Mabel, cu bufnite si veverite pe rochita. In tonuri vesele de turcoaz, rochia de zi scurta poate fi purtata atat cu incaltaminte sport, cu talpa joasa, cat si cu pantofi sau balerini eleganti, in functie de ocazie.

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti modele preferate de rochii de zi, dintre cele pe care ti le punem la dispozitie!

Missgrey @ May 22, 2015 +