rootfoot

Rochiile cu paiete: cum le accesorizezi?

Atunci cand porti rochii cu paiete, cu siguranta toate privirile se afla asupra ta. Acesta este si principalul motiv pentru care alegerea accesoriilor si a celorlalte piese vestimentare care sa iti completeze rochia cu paiete un pas si mai important in crearea unei tinute perfecte. Si, pe cat de important, pe atat de dificil. Cu siguranta este mult mai greu sa accesorizezi o rochie cu paiete, decat o rochie mult mai subtila. Intrucat paietele sunt ele insele un accesoriu care iese in evidenta, ar trebui sa permiti rochiei cu paiete sa fie punctul focal al tinutei tale, pastrand restul accesoriilor in plan secund. Evident, acest lucru nu inseamna ca nu te poti distra accesorizand rochiile cu paiete, singurul lucru esential de care trebuie sa tii cont fiind tipul si locatia evenimentului. De ce conteaza? Pentru ca e nevoie sa stii daca ti-ai creat tinuta potrivita pentru tipul de ocazie la care participi. In articolul de astazi, iti prezentam cateva repere de stil de care sa tii cont in momentul in care alegi sa porti rochii cu paiete la evenimentele speciale din viata ta. 

 

Alege simplitatea: poarta rochiile de seara cu paiete cu accesorii subtile

 

Cand porti o rochie cu paiete, stralucirea si farmecul sau inevitabil o transforma in punctul focal al tinutei tale festive; astfel, daca optezi pentru accesorii stralucitoare, prea evidente, risti sa iti incarci foarte mult imaginea, iar eleganta pe care mizai la inceput sa se transforme in prost gust.

Pentru a evita o aparitie dezastruoasa, alege sa mentii o alura simpla in ceea ce priveste accesoriile pentru rochia cu paiete. Evita sa combini o rochie cu paiete cu un clutch sau pantofi stralucitori sau ornati cu paiete, si stai departe de bijuteriile mari. O pereche delicata de cercei mici sunt o alegere mult mai inspirata pentru o rochie cu paiete, decat o pereche de cercei dramatici de tip candelabru. Daca rochia cu paiete pe care vrei sa o porti la urmatorul eveniment este fara maneci sau are un decolteu in V, un pandantiv simplu, elegant, este suficient pentru a-ti completa tinuta. Evident, poti sa renunti la colier in cazul in care alegi sa porti un inel de tip cocktail - cu pietre pretioase colorate si mari. Cu toate acestea, te sfatuim ca, in momentul in care alegi bijuteriile pe care sa le accesorizezi cu rochia cu paiete, sa optezi pentru accente metalice in detrimentul pietrelor pretioase - asta pentru a evita ca atentia sa fie redirectionata de la rochia cu paiete la bijuterii. 

 

Adauga un plus de eleganta rochiilor elegante cu paiete

 

Chiar daca o rochie cu paiete poate sa fie vibranta si mult prea evidenta, daca stii cum sa o porti, aceasta poate sa inspire un usor aer vintage, demn de covorul rosu. Pentru a te asigura ca arati elegant si nu vulgar, opteaza pentru accesorii care sa adauge rochiei cu paiete un plus de eleganta. Perlele sunt, spre exemplu, o optiune ideala atunci cand vrei sa te asiguri ca rochia ta cu paiete arata sofisticat. In functie de design-ul rochiei, alege-ti un colier cu perle care sa se potriveasca cu felul in care decolteul e format. Alaturi de colierul din perle, cerceii simpli cu perle pot sa complimenteze si sa completeze farmecul rochiei cu paiete, adaugand un plus de eleganta.

 

Joaca-te cu texturile: poarta rochiile de ocazie cu paiete in combinatii indraznete

 

Pantofii si geanta sunt poate cele mai importante si cel mai dificil de ales accesorii atunci cand cream orice tinuta. In ceea ce priveste rochiile cu paiete, trebuie sa stii ca optiunea pantofilor sau a gentilor confectionate din materiale la fel de stralucitoare pot sa dauneze aspectului tau, creand impresia de tinuta prea incarcata. In schimb, iti recomandam sa alegi texturi interesante care sa adauge farmec rochiei tale cu paiete si sa atraga atentia pastrand, in acelasi timp, paietele ca punct focal al outfitului tau. Poti opta, spre exemplu, pentru pantofi eleganti din piele intoarsa, si pentru o geanta din aceeasi textura.

rochie neagra cu paiete rochie rosie cu paiete

Daca rochia cu paiete are o culoare neutra, precum negru sau argintiu, poti sa te joci si cu culorile - combina rochia cu paiete cu o geanta din catifea rosie pentru a strage atentia asupra rochitei tale cu paiete. Chiar si pantofii eleganti din piele, cu deisgn interesant pe suprafata se potrivesc de minune cu o rochie cu paiete, adaugand un plus de non-conformism si eleganta tinutei tale de ansamblu.

Daca inca nu te simti pregatita sa porti o rochie confectionata integral din paiete, iti recomandam o superba rochie de seara care se potriveste perfect gusturilor tale: confectionata din voal de matase  albastru suprapus peste o captuseala ivoire cu accente bej, rochia Beatrice se remarca nu numai datorita design-ul simplu si sofisticat simultan, ci si culorii vibrante care te pune in valoare indiferent de evenimentul la care alegi sa o porti. Bustul contine paiete superbe aplicate intr-o broderie eleganta, astfel ca silueta ta este pusa in evidenta si bustul iti este vizibil infrumusetat. Discreta, sofisticata si deosebit de eleganta, rochia cu paiete este creata in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta, si o poti purta cu incredere, chiar daca nu esti o iubitoare a rochiilor din paiete, intrucat rochia Beatrice contine in proportii armonioase cele mai elegante materiale din care iti poti crea o rochie de seara. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi rochiile cu paiete favorite, pe care sa le porti la cele mai deosebite evenimente!

Missgrey @ Sep 08, 2015 +