rootfoot

Rochia de seara cu spatele gol - accesoriul sublim pentru momente de neuitat

Rochiile de seara cu spatele gol sunt un simbol al elegantei si frumusetii eterne. Orice garderoba feminina este pur si simplu incompleta in absenta unei astfel de piese vestimentare pretioase. In plus, fiecare femeie merita sa aiba cel putin o rochie de seara superba, care sa o transforme intr-o printesa ce parca tocmai s-a desprins dintre filele unui basm. Desi nu este intotdeauna usor sa gasesti rochia de seara perfecta pentru tine, sa ai intotdeauna incredere in instinctele tale, pentru ca intre o rochie si o femeie se creeaza o legatura speciala: rochia de seara ramane un simplu obiect vestimentar, ci devine un reper al personalitatii sale. Opteaza pentru acele modele, texturi si culori care stii ca te avantajeaza si care iti reflecta personalitatea, care iti poarta amprenta personala de stil si care iti pune in lumina toate calitatile feminine. 

rochie-de-seara-cu-spatele-golIn cea mai recenta colectie de primavara Miss Grey, am adunat toate atributele feminitatii si le-am transpus artistic in cele mai deosebite rochii de seara. Am incercat sa transformam fiecare detaliu al rochitelor de seara intr-o calitate feminina, pentru ca intr-un final, acestea sa reflecte un ansamblu al perfectiunii feminine. Iar astazi, iti prezentam una dintre aceste creatii: rochia de seara cu spatele gol Evette. Un melanj intre atentie acordata detaliilor, originalitate si eleganta eterna, rochia de seara midi Evette reuseste sa reflecte o personalitate feminina in toata splendoarea ei. Culoarea simbolic aleasa - roz pal - inglobeaza cele mai multe calitati feminine: gratia, bucuria si fericirea, toate isi gasesc refugiul in superba nuanta pastelata, care devine centrul emotiilor si al afectivitatii. In plus, rozul este simbol al feminitatii, rafinamentul si elegantei insesi, simbolizand romantism la superlativ. Rozul pastel aduce in ochii oricarui privitor o liniste infinita, iar o simpla aparitie la un eveniment deosebit intr-o rochie de seara roz poate aduce zambetele pe fetele tuturor invitatilor, actionand precum un remediu magic al carui principal efect poate fi descris printr-un singur cuvant: fericire.

Rochia de seara cu spatele gol Evette, insa, nu ar fi la fel de deosebita daca nu ai cunoaste despre ea decat faptul ca e roz. Nu, farmecul rochiei de seara midi consta tocmai in imbinarea armonioasa dintre culoarea de o incarcatura simbolica si emotionala profunda, texturile folosite si stilul design-ului. Rozul pastel imbraca in forme rafinate dantela pretioasa cu aplicatii manuale din care este confectionat bustul, si confera jocuri subtile de lumina fustei plisate confectionata din tafta, conferind, simultan, o unitate stilistica intregii rochii de seara. Atat dantela pretioasade la nivelul bustului, cat si fusta plisata din tafta contin nobletea materialelor celor mai romantice si mai indragite de catre femei, de-a lungul timpului. Arhetipuri ale rafinamentului, romantismului si regalitatii, texturile pretentioase ale celor doua materiale completeaza farmecul inegalabil al rochiei de seara roz. Iar design-ul creat astfel incat sa flateze orice tip de silueta, prin fusta care cade intr-un clos usor, evidentiindu-ti talia si formele feminine, si prin bustul usor mulat care farmeca prin decupajul adanc de la spate, atent conturat de dantela pretioasa in linii curbe, aduce nota finala de rafinament care transforma rochia de seara intr-o piesa vestimentara care defineste feminitatea in ansamblul ei. 

Lasa-te invaluita de eleganta eterna a unei rochii de seara cu spatele gol care inglobeaza toate calitatile feminine, si atrage toate privirile, fie ca alegi sa o porti la o petrecere cocktail, fie la un eveniment sofisticat, de seara. 

 

Missgrey @ Feb 05, 2016 +