rootfoot

Rochii cu decolteu rotund? Afla cum sa le porti cu stil

Unul din cele mai des intalnite tipuri de decolteu la rochiile de seara este cel rotund, insa asta nu inseamna nici ca poate fi purtat de oricine si nici oricum. Exista anumite conformatii si tipuri de silueta carora modelele de rochii cu decolteu rotund nu le face niciun fel de favoare, la fel cum pe unele femei arata absolut spectaculos.

 

Deasemenea, oricat de bine ti-ar veni o rochie cu decolteu rotund, poti ruina efectul intregii tinute printr-o accesorizare nepotrivita. Trebuie sa ai in vedere cateva elemente de stil inainte sa iesi din casa purtand o rochie de ocazie cu un astfel de decolteu, insa cu cat le acorzi mai multa atentie, cu atat te vei bucura de mai multe complimente datorita unui look impecabil.

 

Carui tip de silueta i se potrivesc rochiile cu decolteu rotund?

 

Partea buna este ca decolteul rotund se potriveste oricarei siluete, partea mai putin buna este ca trebuie sa fii totusi atenta la largimea acestuia. Cu cat este mai aproape de baza gatului, cu atat le avantajeaza mai mult pe posesoarele unui bust mare, in timp ce femeilor cu bust mic li se potriveste mai bine un decolteu rotund larg. Acest tip de rascroiala a liniei din jurul gatului evidentiaza frumos clavicula, largeste umerii si da senzatia de alungire, echilibrand o eventuala forma prelunga a fetei.

 

Ce colier alegi cand porti rochii de ocazie cu decolteu rotund?

 

Si aici, secretul unui look impecabil sta in adancimea decolteului. Practic, colierul ales trebuie ori sa atarne peste linia bluzei, adica sa se distinga clar pe tesatura rochiei,  ori sa fie la baza gatului, adica sa iasa in evidenta pe pielea ta. Evita-le pe cele a caror lungime le ascunde partial sub decolteu, derutand privirea.

 

De exemplu, o rochie cu decolteu rotund arata foarte bine accesorizata cu un sirag scurt de perle, un choker, un colier scurt si voluminos sau un colier care coboara mai jos de bust.

 

Ce coafura se potriveste unei rochii de seara cu decolteu rotund?

 

Linia rotunda a decolteului iti subliniaza linia delicata a umerilor, conferindu-ti un aer gratios si feminin. Pune-ti decolteul in valoare printr-o coafura nu prea complicata, romantica, in care poti include impletituri, clame, agrafe sau alte accesorii de par, dar care nu-ti acopera pieptul sau fata.

 

Trage-ti parul in spatele umerilor, prinde-i partea de sus la spate sau fa-ti un coc lejer, poti alege oricare din aceste variante atata vreme cat lasi rochia cu decolteu rotund sa-si faca treaba, adica sa-ti puna in valoare farmecul natural.

 

Missgrey @ Aug 18, 2017 +