rootfoot

Trei motive ca sa porti rochii de seara lungi din voal gri

Popularitatea neutrului gri a crescut foarte mult in ultimii ani, insa multe femei inca nu se incumeta sa poarte rochii de seara lungi din voal gri la o petrecere de nunta sau o alta ocazie speciala, temandu-se ca o tinuta intr-o astfel de culoare nu este suficient de incitanta. Insa lucrurile nu stau tocmai asa.

 

Daca tragem putin cu ochiul in lumea celebritatilor, vom vedea o multime de rochii elegante, rochii de seara lungi din voal gri sau rochii scurte din matase gri, rochii extravagante gri sau rochii gri cu croiala clasica, pe care vedetele adora pur si simplu sa le poarte. De ce?

 

    O rochie gri este un fundal perfect pentru accesorii

     

    Indiferent de nuanta, pentru ca si griul vine intr-o echipa numeroasa de tonuri, de la gri perla la gri petrol, aceasta culoare se comporta precum panza unui tablou pe care poti expune o varietate de bijuterii, esarfe sau curele. Griurile mai deschise se potrivesc foarte bine cu nuantele pastelate, iar cele mai inchise se asorteaza cu nuantele indraznete, precum rosu sau albastru.

     

    Avantajul unei rochii de seara lungi din voal gri este ca poate fi purtata cu bijuterii atat din aur, cat si din argint, fara sa mai punem la socoteala faptul ca arata extraordinar accesorizata cu perle.

     

    Gri cu roz este una din cele mai fermecatoare combinatii cromatice

     

    Sigur ai observat si tu cat de bine se potrivesc aceste doua nuante, gri si roz, in orice situatie. Fie ca alegi sa porti o rochie gri si pantofi sau un colier roz, fie ca mizezi pe mai mult roz in tinuta si accesorizezi cu nuante de gri, rezultatul ecuatiei vestimentare va fi intotdeauna unul plin de farmec.

     

    Intotdeauna vei iesi in evidenta purtand rochii de seara lungi din voal gri

     

    Chiar daca rochia neagra continua sa fie un etalon al elegantei, o rochie gri are in plus avantajul ca iese mult mai repede in evidenta, mai ales daca ai ales sa o porti la o petrecere unde majoritatea invitatelor au optat pentru varianta clasicei LBD.

     

    In functie de tesatura, griul poate capata straluciri de gheata, metalice, pretioase sau diafane, fiind mult mai versatil decat negrul. Daca totusi nu esti convinsa ca o tinuta gri nu e deloc banala, alege –mai ales cand e vorba de rochii de seara lungi din voal, pentru evenimente speciale- tesaturi de calitate, precum dantela brodata, eventual cu accente stralucitoare de culoare pentru un efect stimulativ.

     

    Missgrey @ Aug 17, 2017 +