rootfoot

Cand si cum purtam fuste trei sferturi?

In general, toate piesele vestimentare pe care le gasim in garderoba unei reprezentante a sexului frumos trebuie sa reprezinte simboluri ale feminitatii: rochii elegante, bluzite inflorate, fuste mini… Stiai ca mai exista si alte articole vestimentare care iti pot pune in evidenta feminitatea? Daca fustele scurte sunt preferate pentru ca dezvaluie picioarele si confera un aer provocator,fustele midi sunt adesea ignorate. Astazi, ne propunem sa iti oferim cateva tips-uri despre cand si, mai ales, cum trebuie sa porti fuste trei sferturi pentru a-ti evidentia feminitatea si a adopta un look elegant.

Fustele pana la genunchi au fost cam neglijate in ultimii ani, iar motivul l-am mentionat anterior. Totusi, in ultima perioada au inceput sa re-devina foarte populare; mari designeri vestimentari ai modei internationale si-au fuste-trei-sferturipropus sa demonstreze faptul ca ofusta trei sferturi poate fi extrem de provocatoare daca stii cum sa o porti.

Dupa aproape 80 de ani de la existenta primelor tentative de fuste midi, avantajele acestora au inceput sa fie constientizate si evidentiate. Desi nu dezvaluie picioarele precum o fusta mini, dar nici nu alungeste considerabil silueta ca si in cazul unei fuste maxi, fusta pana la genunchi are punctele ei forte: lungimea medie o transforma intr-o piesa vestimentara care nu este vulgara si, totusi, atragatoare. O fusta trei sferturi accentueaza formele feminine ale soldurilor si, purtata in diverse combinatii, se potriveste oricarei ocazii.

Una dintre regulile de aur  de care trebuie sa tinem cont atunci cand purtam o fusta midi este sa combinam intotdeauna cu tocuri. De asemenea, talia acesteia trebuie sa fie inalta, pentru ca daca o vei purta pe solduri, picioarele tale se vor scurta vizibil.

Miss Grey ti-a pregatit diverse modele colorate de fuste trei sferturi pe care le poti purta atat in perioada de trecere de la sezonul de vara la cel de toamna, cat si in sezonul de toamna propriu-zis. Culorile puternice si imprimeurile dinamice sunt trenduri care invadeaza podiumurile. Poti profita de printurile deosebit de vesele purtand fustele pana la genunchi cu alte piese vestimentare simple, si le poti adapta in functie de ocazie.

Fusta Print Geometric din material elastic este o tinuta extrem de moderna si feminina. Materialul din care este confectionata se muleaza pe formele tale, iar culorile puternice si liniile geometrice iti pun in evidenta silueta. O poti purta atat la birou, cat si la intalnirile obisnuite din oras, cu prietenii tai.

fusta-trei-sferturi

Opteaza pentru fusta Print Bijou, cu imprimeu abstract in nuante puternice daca doresti sa adopti un look elegant, feminin si rafinat. Poart-o cu tocuri inalte si o camasa simpla, si vei atrage toate privirile!

fuste-trei-sferturi

De multe ori, o tinuta leganta sau formala poate fi pusa in evidenta prin alaturarea elementelor mai putin specifice. Cum ar fi… fusta Matryoshka. Aceasta fusta midi contine un imprimeu jucaus cu miniaturi ale bine-cunoscutei papusi Matryoshka. Ce poate fi mai original decat sa ai o aparitie eleganta, decenta si formala, folosindu-te de elemente copilaresti?

Fustele trei sferturi nu sunt piese vestimentare plictisitoare. Asortate cum trebuie, purtate intotdeauna cu tocuri inalte, alese astfel incat sa ne vina perfect pe talie, devin articole de nelipsit din gardroba oricarei femei. Acceseaza www.MissGrey.ro si alege-ti fusta trei sferturi care te incanta cel mai mult!

Missgrey @ Aug 26, 2014 +