rootfoot

Trend report: rochiile elegante de zi

In fiecare zi, ti-ai dori sa iti spuna cineva ultimele noutati din moda, in special atunci cand esti prea ocupata pentru a te documenta tu insati. Din cand in cand, ne asumam noi rolul acesta, iar astazi iti aducem ultimul trend report in materie de vestimentatie: rochiile elegante de zi, care, aparent, sunt un accesoriu must-have pentru garderoba ta din sezonul rece. Te-am luat prin surprindere, nu-i asa?

rochie-eleganta-de-ziDaca te asteptai ca in aceasta toamna singurele achizitii vestimentare pe care le faci sa fie reprezentate de jachete groase si pantaloni, te inseli. Specialistii recomanda imbogatirea garderobei feminine cu rochii elegante de zi, care pot sa fie purtate in activitatile cotidiene intreprinse, precum mersul la birou sau intalnirile semi-oficiale, ori chiar iesirile in oras cu prietenii. 

Creatorii de moda muncesc an de an pentru a crea noi si noi modele inedite de rochii de zi elegante pe care sa le puna la dispozitia noastra in sezonul rece, astfel ca, din fericire, avem numeroase modele dintre rochie-eleganta-de-zicare sa ne alegem preferata. Exista, bineinteles, cateva sugestii de care este recomandat sa tii cont atunci cand incepi sa iti cauti o rochie de zi eleganta pe care sa o porti in sezonul rece: in primul rand, sub nicio forma nu trebuie sa te raportezi la stilul de vara al rochiilor de zi, intrucat acestea nu se incadreaza in peisajul toamnei si nu vor reusi sa te scoata din anonimat intr-o maniera pozitiva. 

Cauta rochii de zi elegante care sunt confectionate din materiale mai bogate, mai groase, precum catifeaua sau anticul. De asemenea, este indicat sa optezi pentru rochii elegante de zi in culori puternice dar care sa nu te duca cu gandul la vara - spre exemplu, tonurile de somon sau roz pastel categoric nu se potirvesc in anotimpul rece. Orienteaza-te asupra unei rochii de zi elegante care sa aiba maneci lungi sau trei-sferturi si cat mai putine decupaje, pentru a te putea bucura de un confort sporit. 

Miss Grey iti recomanda cu incredere o superba creatie vestimentara aferenta cele mai recente colectii de toamna: este vorba despre rochia eleganta de zi Caroline, care este confectionata din antic cusut cu fir irizant; datorita simplitatii si a delicatetii sale, rochia de zi eleganta Caroline devine un accesoriu vestimentar extrem de popular in randul femeilor si foarte indragit de catre orice privitor. Combinand liniile simple ale unei croieli conice cu detaliul tip evantai din zona bustului, rochia eleganta de zi se distinge printr-o doza de unicitate care face inutil orice accesoriu statement. Disponibila atat in tonuri intense de bordo cat si in nuante fascinante de albastru imperial, rochia eleganta de zi Caroline poate sa fie purtata atat la birou, cat si la evenimentele semi-formale sau informale, care solicita o tinuta smart-chic. 

Lasa-te admirata purtand cele mai frumoase rochii elegante de zi, marca Miss Grey.

Missgrey @ Nov 01, 2016 +