rootfoot

Rochiile cu corset - o alegere feminina si indrazneata

Exista ceva mistic in farmecul rochiilor cu corset, constientizat, pe de o parte, de orice femeie indragostita de frumos si, pe de alta parte, de catre orice privitor care o admira. Avandu-si originile in secolul al saisprezecelea, rochiile cu corset reprezinta o inovatie fundamentala in domeniul articolelor de imbracaminte; pornind de la ideea ca formele feminine trebuie adaptate vestimentatiei si nu invers, corsetul a fost creat in special pentru a facilita obtinerea unor standarde general-valabile de frumusete - precum o silueta tip clepsidra. 

rochie-cu-corsetDaca te intrebi care pot fi avantajele purtarii unei rochii cu corset, amintim doar faptul ca un astfel de accesoriu vestimentar are capacitatea de a evidentia bustul si, prin urmare, de a conferi un plus de senzualitate imaginii tale. Daca la inceput, corsetele erau foarte dificil de purtat si au generat mituri referitoare la dificultatea de a imbraca acest accesoriu vestimentar si la implicatiile negative asupra sanatatii pe care acestea le au, astazi ne putem bucura de o varietate extraordinara in ceea ce priveste alegerea si purtarea corsetelor. 

Ani la rand, creatorii de moda au incercat sa incorporeze corsetele in creatiile lor vestimentare, astfel ca acum regasim corsete tip lenjerie intima, corsete care pot sa fie purtate rochie-cu-corsetpeste imbracaminte si, preferatele noastre - rochiile cu corset. Achizitionarea unei rochii cu corset este un avantaj extraordinar din punct de vedere vestimentar, pe de o parte, si o optiune pe cat de feminina, pe atat de indrazneata. Imagineaza-ti cat de usor pot sa obtii o imagine seducatoare si delicata imbracand un singur articol vestimentar! 

Rochiile cu corset pot sa fie purtate in absolut orice context, indiferent cat de pretentios este acesta, pentru ca reusesc sa impresioneze printr-o eleganta atemporala. Iata ce iti propunem noi sa porti la evenimentele din sezonul rece: rochia cu corset Vanessa. Avand bustul confectionat din dantela si fiind dotata cu cupe si balene, rochia cu corset Vanessa iti infrumuseteaza partea superioara a corpului intr-o maniera superlativa, oferindu-ti o iamgine ireprosabila. Disponibila in tonuri bogate si seducatoare de bordo si in clasicul negru, rochia cu corset Vanessa are o croiala conica, datorita careia aceasta se va mula subtil pe formele tale feminine; liniile taliei tale vor fi puse in valoare de bustul tip corset al rochiei din catifea, iar bretelele subtiri iti vor asigura un confort perfect. 

Poarta rochia cu corset Vanessa in combinatie cu pantofi stiletto si un colier statement si te vei bucura de aparitii ireprosabile la orice ocazie. 

Daca iti doresti in garderoba ta o rochie cu corset, te invitam sa descoperi modelele pe care ti le propunem pe site-ul nostru!

 

 

Missgrey @ Oct 31, 2016 +