rootfoot

Modele de rochii lungi cu efect wow!

Secretul unei prezente spectaculoase la un eveniment sofisticat, cu dress code, este rochia lunga cu crapatura pe picior.

 

Stiai ca toate divele recunoscute si apreciate in toata lumea pentru rafinamentul si stilul lor vestimentar au ales sa poarte rochii lungi la cele mai pretentioase evenimente, asigurandu-si astfel aparitii memorabile pe covorul rosu sau pe scena? Indiferent de model sau de culoare, o rochie maxi te va invalui intr-o maniera atat de seducatoare si eleganta, incat granitele dintre lumea fantastica a printeselor si realitate vor disparea la simpla ta aparitie. Cei din jur nu vor avea de ales decat sa te admire si sa-ti aprecieze gusturile impecabile. Pare incredibil? Catusi de putin. Asa se manifesta efectul wow.

 

Doua evenimente unde vei arata ireprosabil intr-o rochie lunga

   

Cu siguranta ai primit cel putin o data o invitatie la un eveniment formal, al carui dress code ti-a complicat, poate, alegerea tinutei potrivite. De aceea, iti venim acum in ajutor cu doua exemple de ocazii unde este ideal sa porti rochii lungi.

O petrecere cu dress code white tie poate fi descrisa, intr-un cuvant, astfel: spectaculoasa! Rochiile maxi, tesaturile cu aspect pretios, sofisticat, pantofii extrem de fini, cu toc cu si aplicatii stralucitoare, sunt obligatorii.


Miss Grey ti-a pregatit in noua colectie de primavara rochia perfecta pentru o astfel de ocazie, care iti va garanta o aparitie ireprosabila. Este vorba de modelul de rochie lunga Nora
, intr-o combinatie cu adevarat stralucitoare de triplu voal negru si dantela argintie brodata cu paiete. Designul bustului este imposibil de trecut cu vederea, datorita detaliului asimetric prin care se realizeaza un joc irezistibil de suprapuneri, intr-o armonie perfecta cu senzuala crapatura de pe picior a fustei.

 

   

La un eveniment black tie e bine sa stii ca se accepta un stil mai putin pretentios decat la unul white tie, dar asta nu inseamna ca se diminueaza cumva atributul elegantei.   

Chiar daca ai o libertate mai mare in ce priveste alegerea elementelor tinutei, ca sa nu dai gres si sa risti un faux pas vestimentar, orienteaza-te tot catre unul din modele de rochii lungi cu linie fluida si aspect diafan, asa cum este rochia Anabel Turqoise. Bustul fronsat, tip corset, este prevazut cu cupe, iar talia este frumos accentuata printr-un cordon care se leaga in spate. Alaturarea cromatica are nu doar un efect estetic ci si unul optic, de alungire a siluetei. Poti opta pentru accesorii argintii, aurii sau ivoire, cu modele subtile si delicate, si vei impresiona garantat in aceasta tinuta deosebita.

 

Ai incredere in tine si fii pregatita sa uimesti chiar si la evenimentele pretentioase, purtand una din rochiile de gala Miss Grey!

 

Missgrey @ May 22, 2017 +