rootfoot

Rochii A-line de seara lungi: garantia unor momente de neuitat

Sa-ti asiguri garantia unor momente de neuitat la ocaziile speciale nu este imposibil: cu rochiile de seara A-line lungi, poti obtine cele mai sofisticate aparitii in momentele care conteaza, iar secretul acestor tinute vestimentare feminina consta in cateva detalii care pot fi usor trecute cu vederea, insa care au efecte esentiale asupra imaginii tale. 

rochie-a-line-de-seara-lunga-rozDe ce am ales drept subiect pentru articolul de astazi rochiile A-line? Pentru ca ele sunt secretul oricarei aparitii de succes la evenimentele speciale, motiv pentru care fiecare femeie ar trebui sa cunoasca importanta acestei piese vestimentare pentru garderoba proprie. Niciun stil de rochie de seara lunga nu este mai flatant si universal pentru orice tip de silueta decat rochiile in stil A-line. Rochiile A-line se caracterizeaza prin bustul mulat si fusta usor larga, care cade pe langa corp intr-o maniera care ii ofera capacitatea de a-ti minimiza orice posibil defect: rochiile A-line sunt renumite pentru ca reusesc sa ascunda soldurile, si pentru faptul ca reusesc sa creeze iluzia unei talii bine definite chiar si acolo unde ea nu exista. In plus, datorita liniilor simple ale croielii, o rochie A-line poate fi purtata la numeroase categorii de evenimente, nefiind exagerat de sofisticata pentru ocazii informale, spre exemplu.

Acum, ca stii toate aceste lucruri, nu poti sa spui nu rochiilor A-line de seara lungi, si cu siguranta iti vei dori sa ai cel putin una in sifonier; dau doua, daca ai deja. Iata ce iti recomandam noi:

Confectionata din voal in nuante feminine si romantice de roz, rochia A-line de seara Athena este remarcabila in primul rand datorita stilului sau menit sa flateze orice tip de silueta; culoarea fermecatoare ce devinerochie-a-line-de-seara-lunga-roz un simbol al esentei feminitatii insesi completeaza alura sofisticata a acestei piese vestimentare, in vreme ce bustul fronsat cu decupaj iti asigura un plus de farmec si senzualitate. In plus, banda subtire din talie iti accentueaza silueta, in timp ce colierul rafinat constituie un accesoriu inclus datorita caruia nu vei fi nevoita sa te gandesti foarte mult inainte sa alegi combiantia potrivita de culori si accesorii. 

Rochia A-line de seara lunga Athena roz este disponibila in doua variante ce difera prin mici detalii, in functie de preferinte: poti opta pentru rochia A-line Athena lunga cu colier, sau cu aplicatie pretioasa la brau, in functie de efectele pe care iti doresti sa le obtii cu ajutorul tinutei tale. Delicata prin culoare si textura vaporoasa a voalului din care este creata, dar si deosebit de feminina, rochia A-line lunga Athena constituie un accesoriu vestimentar indispensabil garderobei tale festive de sezon. 

Tu ce rochii A-line de seara lungi preferi, din colectiile Miss Grey?

Missgrey @ Mar 17, 2016 +