rootfoot

Tinute de club inspirate din anii 20

Una din cele mai frumoase si intense etape ale modei feminine, datorita careia doamnele si domnisoarele au patruns in secolul XX in forta, cu surle, trambite, dinamism si senzualitate, a fost perioada nebunilor ani 20. Rochiile scurte au devenit in scurt timp un must have, motivat atat de nevoia crescuta de confort, cat si de sentimentul de eliberare inerent sfarsitului primului razboi mondial, iar designerii vremii nu s-au sfiit sa creeze rochii care se potriveau perfect cu expansivitatea vremurilor. Desi simple si oarecum minimaliste in ce priveste croiala, la realizarea rochiilor in anii 20 s-au folosit din abundenta elemente sugestive pentru o personalitate vivace, sofisticata si, nu in ultimul rand, indrazneata, precum penele, margelele si franjurii. Si pentru ca moda pare sa prinda viata la intervale regulate de timp, iata-te gata sa alegi, din oferta Miss Grey de tinute de club inspirate din anii 20, pe aceea care iti garanteaza admiratia tuturor.

 

Rochia scurta cu pene, semnul distinctiv al femeii moderne si sofisticate

 Rochie Donatella

Purtate ca accesoriu la palarie, sub forma de evantai sau, ca o culme a extravagantei, folosite curajos de unii designeri la crearea unor rochii spectaculoase, penele ocupa un loc important in istoria modei. De ce nu ar ocupa un loc important si in garderoba ta? Exact, nu e de gasit niciun motiv pentru care ar trebui sa-ti refuzi placerea si senzatia de exuberanta oferite de o piesa de imbracaminte decorata cu pene. Vibrante si colorate, penele dau cu usurinta un aer chic si zburdalnic look-ului tau, desavarsindu-ti personalitatea si sporindu-ti cheful de distractie. Iti amintesti, desigur, impactul uluitor pe care rochita mini cu pene a Emmei Watson, starul din Harry Potter, l-a avut printre fashionistele de pretutindeni, sau de unda de soc declansata de fabuloasa rochie in nuanta nude, cu bordura realizata din pene pufoase, a divei Jennifer Lopez. Pana la covorul rosu, insa, poti exersa rolul de diva fiind incantatoare cu ajutorul unei tinute de club din catifea fluida, o rochita cu o croiala simpla care iti flateaza linia corpului. Modelul Donatella, in aparenta o little black dress, devine o rochie spectaculoasa si seducatoare prin doua artificii simple, insa de un efect garantat: bordura cu aplicatie din pene si decupajul adanc din zona spatelui.

 

Rochie Vanda AlbastraFii jucausa si senzuala, purtand rochii inspirate din anii 20

 

Cine spune ca numai rochitele in clos iti dau un aer zglobiu si proaspat? Oricine ar spune asa ceva, se inseala, pentru ca foarte greu poti gasi niste tinute de club mai potrivite decat rochiile mulate din catifea, infrumusetate cu aplicatii frontale din franjuri si margele intr-un stil glamour inspirat chiar din anii 20, care vor atrage atentia asupra liniei senzuale a umerilor dezgoliti.  Un avantaj urias al acestui model de rochie este ca iti permite sa renunti la purtarea vreunui colier, lasand stralucirea discreta a margelutelor sa-ti puna in valoare farmecul si siguranta de sine. Rochia Vanda, disponibila in magazinul Miss Grey in trei variante de culori, negru, verde si albastru, este un exemplu perfect de tinuta de club cu care nu dai gres nici la o petrecere din zilele noastre, nici la o seara de distractie din anii 20 (se mai aude ceva despre masina timpului?).

 

Descopera rochiile din catifea fina Miss Grey, cu modele inspirate din stilul vintage, si te vei bucura de intensitatea si exuberanta celor mai fascinanti ani din istoria modei.

 

 

 

Missgrey @ Feb 07, 2017 +