rootfoot

Cum sa iti organizezi sifonierul?

Organizarea sifonierului reprezinta un element esential pentru fiecare femeie. Daca majoritatea dintre noi nu avem idee cum sa facem acest lucru si risipim o groaza de timp in fata dulapului de fiecare data cand dorim sa ne alegem o tinuta, trebuie stiut ca exista cateva trucuri simple si la indemana oricui. Cu putina logica, rabdare si atentie, putem sa avem un sifonier impecabil, a carui structura sa o cunoastem si cu ochii inchisi. In plus, iti spunem si care piese vestimentare nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei; o rochie de seara lunga, sau rochiile scurte elegante sunt doar cateva dintre acestea. 

O varianta eficienta de organizare a sifonierului unei femei presupune compartimentarea pe tipuri de tinute. Daca piesele vestimentare office, cele elegante, de seara si casual sunt puse pe categorii, ne va fi intotdeauna usor sa stim unde ne uitam can trebuie sa ne alegem tinuta pentru un anumit eveniment sau pentru o zi oisnuita. Bineinteles, compartimentarea se poate face si mai aprofundat, daca vom lua toate piesele vestimentare elegante si le vom imparti in pantaloni, bluze, camasi, rochii, sacouri si asa mai departe. Iti poti dedica un raft din dulap pentru fiecare categorie de articole vestimentare in parte, astfel incat sa stii ca pe raftul de sus vei gasi piesele care iti compun tinutele office, un raft mai jos pe cele casual, si asa mai departe.  

De asemenea, pentru ca sifonierul nostru sa fie complet organizat, e necesar sa ne asiguram ca nu ne lipsesc cateva piese vestimentare. Si pentru ca ne referim strict la femei, orice doamna si domnisoara trebuie sa se asigure ca are urmatorele lucruri in garderoba sa:

1. O rochie de seara lunga: pentru ca avem foarte des de-a face cu evenimente si ocazii deosebite din viata noastra si a celor dragi, o rochie de seara lunga este esentiala. Ne va pune intotdeauna in evidenta, si nu va trebui sa stam pe ganduri atunci cand primim o invitatie la o nunta sau alt eveniment special. In plus, daca ne dorim ca aparitia noastra sa flateze cu orice pret, putem opta pentru o rochie neagra lunga, care se va potrivi indiferent de tipologia evenimentului si va pune in lumina calitatile oricarui tip de silueta. Rochia Enia, confectionata din voal si cu o superba aplicatie aurie pe piept, este ideala pentru sifonierul tau!

rochie-neagra-lunga

2. Daca o rochie de seara lunga sau o rochie neagra lunga au un efect deosebit asupra imaginii noastre, nici rochiile scurte elegante nu stau mai prejos. Provocatoare si misterioase, sunt piese vestimentare ideale pentru petreceri moderne, iesiri in club, cocktail-uri sau cine romantice. Avantajul unei rochii elegante scurte este acela ca ne va scoate intotdeauna la iveala feminitatea, fara a ne transforma in aparitii vulgare, pastrand doza caracteristica de mister pe care trebuie sa o avem intotdeauna la noi. Cu rochia scurta eleganta Glow, confectionata din jerse de bumbac, cu maneci lungi din dantela si spatele gol, care contine, la randul lui, o superba aplicatie din dantela, nu vei reusi decat sa surprinzi la orice eveniment. 

rochie-eleganta-scurta

Intra pe www.MissGrey.ro, si asigura-te ca ai o rochie de seara lunga si rochii scurte elegante in garderoba ta, inainte de a-ti organiza sifonierul intr-un mod impecabil! 

 

 

 

Missgrey @ Sep 27, 2014 +