rootfoot

Cum purtam rochiile midi elegante?

Cum sa port o rochie midi? si Ce pantofi sa port cu rochia midi? sunt doua dintre cele mai frecvente intrebari intalnite in zona fashion. Inca de cand rochiile midi au revenit in trend, in urma cu cativa ani, acestea au reusit sa ajunga foarte populare si regasite aproape la orice magazin de imbracaminte. Chiar daca rochiile midi sunt usor de gasit, nu poate fi spus acelasi lucru si despre felul in care pot fi purtate. In fond, lungimea rochiilor midi este, poate, cea mai problematica dintre toate tipurile de lungimi care exista la rochii - accesorizata incorect, rochia midi iti poate conferi un aspect demodat sau imbatranit, si, in plus... cate femei isi doresc intr-adevar sa atraga atentia asupra zonei inferioare a picioarelor? Purtate corect, insa, rochiile midi pot sa arate impecabil si sa flateze orice silueta. Iata ce sfaturi iti oferim despre cum sa porti rochiile midi elegante:

Aminteste-ti intotdeauna ca nu toate rochiile midi sunt create la aceeasi lungime! Daca intr-adevar te intrebi cum anume sa porti o rochie midi eleganta, s-ar putea sa iti fie de folos definitia unei rochii midi. Practic, termenul "midi" se atribuie oricarei piese vestimentare specific feminine - fie ea fusta sau rochie - a carei lungime depaseste usor genunchiul, dar nu si glezna. Cu toate acestea, vei observa de multe ori ca lungimea difera. Motivul pentru care majoritatea rochiilor midi depasesc cu foarte putin linia genunchiului este ca o rochie midi adevarata nu este la fel de provocatoare sau de flatanata precum una de lungime medie, usor adaptata. Evident, acesta nu este un aspect general valabil - exista femei care arata de-a dreptul impresionant intr-o adevarata rochie midi, insa, pentru majoritatea, aceasta poate crea un anumit grad de panica atunci cand vine vorba despre cum trebuie accesorizata. Indiferent de lungime, o rochie midi este intotdeauna flatanta, confortabila si usor de purtat.

Proportiile conteaza enorm! Atunci cand vrei sa iti achizitionezi o rochie midi eleganta - sa zicem din mediul online, asigura-te ca ceri detalii despre inlatimea modelului care o poarta si despre lungimea rochiei midi in sine. Raporteaza informatiile obtinute la propria ta inaltime, astfel incat sa nu iti formezi impresii gresite despre cum vei arata in rochia midi pe care ti-o doresti. Spre exemplu, daca esti foarte inalta, rochia midi se poate transforma in rochie scurta sau mini, in vreme ce, daca esti mica de inaltime, poti avea alte surprize neplacute - rochia fiind mult mai lunga decat te-ai fi asteptat. 

Pregateste-te sa aduci modificari de stil rochiei midi! Daca iti doresti sa accesorizezi perfect o rochie midi eleganta, pregateste-te sa aduci mici ajustari acesteia - fie in ceea ce priveste accesoriile, fie lungimea, fie alte detalii. De asemenea, inainte sa porti rochia midi eleganta la un eveniment, incearca mai multe variante de accesorizare. Priveste-te cu atentie in oglinda, analizeaza, cere si o a doua parere, si, in cele din urma, opteaza pentru combinatia care iti vine cel mai bine. 

Alege-ti cu atentie pantofii cu care porti rochia midi! Pentru foarte multe femei, incaltamintea este elementul cel mai obscur in ceea ce priveste accesorizarea rochiilor midi elegante. Poate nu o sa iti placa sfatul nostru, insa iti recomandam sa urmezi cu incredere zicala "Cu cat mai scurta e rochia, cu atat mai jos tocul". Evident, aceasta se aplica si in revers, si sugeram ca, atunci cand porti o rochie midi a carei lungime este imediat sub genunchi, tentatia de a renunta la tocuri este foarte mare. Rochiile midi elegante, prin simpla lor natura, vor avea tendinta de a-ti conferi o silueta mai putin inalta, astfel ca este de datoria ta sa apelezi la orice artificiu necesar pentru a alungi piciorul - si, in ceea ce priveste incaltamintea, tocurile inalte sunt cea mai simpla optiune. 

Daca inca nu ai in garderoba o rochie midi eleganta, si ai nevoie de o sursa de inspiratie iti recomandam doua dintre cele mai recente creatii Miss Grey. In culori pastel, deosebit de feminine si romantice, rochiile midi elegante se potrivesc aproape oricarui tip de eveniment, astfel ca a investi in ele inseamna a-ti acorda un grad sporit de confort atunci cand vine vorba despre tinute festive.

Confectionata din triplu voal in tonuri dulci de lila si cu dantela paietata in zona bustului, rochia midi eleganta Lilly este un simbol al frumusetii si farmecului feminin. Impresionanta datorita culorii deosebite, dar si a materialelor atent alese si a design-ului, rochia midi eleganta iti urmareste discret liniile corpului, punandu-ti in valoare formele feminine. 

Accentele romantice definesc rochia midi eleganta Ava, confectionata din triplu voal in nuante pastel de somon, cu aplicatii florale in zona bustului. Perfecta pentru numeroase categorii de evenimente, rochia nu numai ca iti confera o eleganta aparte, dar iti pune in lumina si bronzul de sezon, fiind, totdata, foarte versatila. Cu un simplu artificiu de accesorizare, rochia midi eleganta se poate transforma intr-o superba tinuta office. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi rochiile midi elegante favorite din colectiile noastre, si pe care sa le porti tinand cont de sfaturile prezentate mai sus! 

 
Missgrey @ Aug 04, 2015 +