rootfoot

Descopera semnificatia culorilor rochiilor tale

Culorile hainelor tale poarta o incarcatura emotionala deosebita. Ele nu se rezuma la a reprezenta anumite stari, ci au chiar puterea de a-ti schimba dispozitia, atat singure, cat si in combinatie cu alte nuante. Cu siguranta ai o culoare preferata, care iti trezeste zambetul, facandu-te sa te simti in largul tau, si probabil ca incerci sa o integrezi cat mai mult in tinutele tale, atat cele zilnice, de birou sau casual, cat si in tinutele de ocazie.  

 

Semnificatia culorilor tine de doua aspecte, cel personal si cel practic: fiecare nuanta are un efect diferit asupra ta, si in acelasi timp transmite anumite mesaje celor din jur. Cunoscand puterea cromaticii asupra psihicului uman, poti folosi semnificatia culorilor in favoarea ta, asa ca vom dezvalui mai jos ce sugereaza si ce impact are fiecare.

 

     

    Negrul este o culoare sofisticata, luxoasa si misterioasa, care nu accepta niciun refuz. Folosita in exces capata insa un aer prea dramatic, asa ca daca porti rochii elegante negre, nu uita sa le accesorizezi cu nuante cat mai vibrante.

     

    Movul este maiestuos si spiritual, preferat de persoanele creative, cu preocupari artistice. Purtand o rochie de seara lunga mov te vei distinge cu gratie din multime, insa pentru un look impecabil poti alege acessorii in alte doua nuante, de exemplu negru si auriu.

     

    Rosul este pasional, plin de energie, indrazneala si senzualitate. Evita rosul atunci cand alegi hainele pentru un interviu si ofera-i intaietate in tinutele elegante de seara, alaturi de accesorii nude, aurii sau argintii.

     

    Verdele este sociabil, tenace si proaspat. Ai toate sansele sa devii sufletul petrecerii purtand o rochie de ocazie verde, dar nu uita sa echilibrezi tinuta cu accesorii in nuante metalice.

     

    Albastrul este cea mai iubita culoare, sugerand incredere, onestitate si stapanire de sine. O rochie midi de seara in nuante de albastru iti va contura un portret de femeie stilata si optimista, care isi cunoaste atu-urile.

     

    Rozul este romantic, feminin si entuziast. Tonurile aprinse socheaza si intriga, cele pale dau un aer diafan tinutei. Nu abuza de roz, pentru ca in doze mari se transforma intr-o culoare infantila.

     

    Griul este folosit frecvent in tinutele de birou, insa nu subestima puterea unei rochii de seara in nuante de gri petrol, gri metalic sau gri perla. Usor de asortat chiar si cu nuante dificile, precum roz sau galben, griul se comporta in tinuta eleganta ca un fundal care evidentiaza accesoriile si designul piesei vestimentare.

     

    Missgrey @ Sep 21, 2017 +