rootfoot

Rochia perfecta de Sfantul Valentin

Se apropie Sfantul Valentin, momentul in care cu totii simtim nevoia sa aducem un omagiu sentimentului care ne defineste si ne inalta in calitatea noastra de oameni – dragostea. Ofera-i prietenei tale un moment de stralucire in acesta zi speciala, profitand acum de variata colectie de rochii elegante aferenta site-ului nostru.

Rochia, considerata de multi resortul feminitatii, este alegerea ideala pentru a ii oferi prietenei tale posibilitatea de a regasi, macar in aceasta zi, eleganta si gratia primordiale ale eternului feminin, care nu sunt tocmai favorizate de stilul de viata cotidian caracteristic secolului nostru. Drumul de la zambetul larg produs de cea mai buna veste pana la cel adus de rochia perfecta nu este chiar asa de lung pe cat iti pare acum, cand trebuie sa iei o decizie. Chiar daca sunt multe modele care iti plac si crezi ca i s-ar potrivi, vrei sa fii sigur ca o alegi pe aceea care sa declanseze explozia de bucurie pe care o merita.

rochie-de-seara-verde-caou-pentru-eaIata un pont: fii atent la detalii. Desi forta lor este deseori subestimata, ba chiar ignorata, ele constituie cheia catre esenta. Asadar, gandeste-te la cateva lucruri marunte care ii lumineaza ziua prietenei tale ori de rochie-de-seara-dantela-cadou-pentru-eacate ori se petrec, iar colectia noastra de rochii elegante iti vine imediat in ajutor.

Un pisoi somnoros care casca ii poate contura prietenei tale un zambet induiosat? Mirosul de mar cu scortisoara ii poate declansa amintirea nostalgica a unei intamplari fericite alaturi de prieteni? Atunci rochia din dantela Noelle bordo este o alegere cat se poate de potrivita. Atat eleganta data de design-ul rafinat al dantelei, ale carei detalii ies in evidenta pe spate si in zona gatului si a bratelor, cat si nuanta pasionala de bordo detin puterea de a face din aceasta rochie mult mai mult decat declansatorul unui zambet fugar – va reprezenta o sursa incontestabila de surpriza si bucurie sincera.

Prietena ta este o fire mai indrazneata, care isi doreste sa fie constant punctul central al privirii celorlalti si tinta cat mai multor complimente? Pentru ea avem rochia bordo Renata. Stralucirea data de tesatura fina, atent decorata cu paiete, si senzualitatea conferita de bretelele ce se unesc suav intr-un decolteu usor valurit te vor ajuta sa obtii rezultatul mult dorit – zambetul irezistibil nu va intarzia sa apara.

Eleganta exhaustiva aduce cele mai sincere zambete pe chipul iubitei tale? Atunci, ar trebui sa ii oferi o superba rochie office cu ocazia Sfantului Valentin. Simplitatea design-ului atent creat in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta si sa confere o alura formala si fermecatoare simultan oricarei purtatoare, alaturi de culoarea etern in voga transforma rochia scurta office Lara intr-un cadou care va fi pur si simplu adorat de catre prietena ta. In plus, sa-i daruiesti o rochie scurta neagra inseamna sa-i oferi tinute infinite pentru cele mai spectaculoase si diverse ocazii, caci versatilitatea rochiei o face sa fie potrivita atat pentru o zi la birou, cat si pentru o cina romantica in oras, cu tine sau pentru alte iesiri sociale. 

Trateaza-ti prietena ca pe o printesa, si daruieste-i de Sfantul Valentin o tinuta regala: rochia scurta de seara Irem va aduce un zambet cat se poate de larg pe fata iubitei tale, poate chiar si lacrimi de bucurie in ochi. Rafinamentul dantelei pretioase adusa tocmai din Dubai, cu broderie aplicata manual, in combinatie cu taftaua sofisticata de inalta calitate, in tonuri vibrante de verde smarald, transforma rochia scurta de seara intr-un cadou cu o tenta deosebit de romantica, la care orice femeie din lume viseaza. Indeplineste-i visul suprem, si fa-i cadou o rochie de printesa!

Prin urmare, nu uita: chiar daca o rochie poate face cat o mie de cuvinte, daca o alegi pe cea potrivita, zambetul prietenei tale va fi nepretuit! Intra acum pe site-ul nostru, unde o vasta colectie de rochii elegante pentru Sfantul Valentin te va ajuta sa transformi aceasta mica atentie intr-o amintire memorabila pentru amandoi.

Missgrey @ Feb 08, 2016 +