rootfoot

Modele de rochii lungi de vara ideale pentru petreceri

E vara, deci e vacanta. Si in vacanta, toata lumea stie, petrecerile se tin lant, asa ca ai nevoie de modele de rochii lungi de vara in care sa te simti confortabil fara sa faci rabat de la eleganta si farmec.

 

Pentru petreceri cu dress code sau petreceri pe plaja exista intotdeauna modelele potrivite de rochii lungi de vara.

 

Incearca sa nu le incurci, pentru ca daca porti o rochie cu design prea sofisticat printre scoici, nisip si alge, exista riscul ca asemanarea cu o domnita care a naufragiat de pe un vas de croaziera sa fie prea mare. Pe de alta parte,  

chiar daca te-ai simti in largul tau purtand o rochie de plaja la o petrecere de nunta fixata intr-o zi caniculara, probabil ca vei regreta decizia mai tarziu, privind fotografiile de la eveniment.

 

Ce inseamna o rochie lunga de vara casual

 

   

Niste rochii lungi de vara fluide, largi si racoroase sunt… ca o gura de aer proaspat in miezul unei zile fierbinti.  Probabil esti tentata sa iei cu asalt orice model de rochie lunga in stil boem, cu franjuri, pene si margelute, imprimeuri psihedelice sau etno, insa parca deja se poarta de prea mult timp astfel de piese vestimentare.

 

Daca vrei sa te desprinzi de majoritate, cauta niste rochii lungi de vara crosetate, cu model floral viu colorat sau cu broderii delicate, pe care le vei putea accesoriza in functie de nivelul de sofisticare al petrecerii de pe plaja. Curele impletite, cercei din piele realizati manual si sandale fara toc, ai o diversitate de accesorii vesele din care te poti inspira pentru a compune tinute spectaculoase si, in acelasi timp, confortabile.

 

Rochii lungi de vara pentru tinute formale

 

Ce faci insa cand trebuie sa te strecori pentru cateva ore intr-o tinuta formala pentru o petrecere mai sofisticata?

 

In primul rand, eviti tesaturile sintetice, groase si rigide. Ai nevoie de voal, cat mai mult voal, de dantela si de tull, de linii fluide si de culori vii. Evita modelele de rochii lungi de seara stil sirena, care iti pot stanjeni intr-o oarecare masura miscarile, in favoarea unora cu fusta intr-o croiala ampla. Si chiar daca stii ca iti va fi cald, incearca sa te asiguri ca decolteul generos este amplasat pe spatele rochiei, nu in fata. In felul acesta vei fi sexy si eleganta, fara sa cazi in extrema celalalta. Adica, pe scurt, vei reusi o prezenta stilata, numai buna de admirat.

 

Missgrey @ Jul 05, 2017 +