rootfoot

Rochia de seara: evidentiaza calitatile, ascunde defectele (Partea 1)

Cu cateva articole in urma, iti prezentam principalele avantaje pe care le au rochiile de seara lungi. Daca ar trebui sa sintetizam informatiile respective intr-o singura fraza, am spune ca principalul mare avantaj al rochiilor de seara lungi este acela ca ne permit sa ascundem orice defect dorim si, in acelasi timp, sa ne evidentiem calitatile astfel incat sa surprindem intotdeauna cu o aparitie placuta la vedere.

Nu putine dintre noi s-au confruntat adesea cu dezamagiri imense in momentul in care erau puse in situatia de a-si alege o rochie de seara pentru un anumit eveniment. Dezamagirea vine foarte simplu, pe fondul faptului ca raportul dintre asteptarile noastre cand vedem produsul in vitrina si realitate este unul nefavorabil. Se intampla, de foarte multe ori, ca rochiile pe care le adoram sau le dorim cu tot dinadinsul dupa ce le privim in magazine sa nu ni se potriveasca si sa atraga atentia exact asupra defectelor pe care noi dorim sa le ascundem.

Pentru a evita astfel de intamplari, trebuie sa stii exact ce tip de rochie de seara trebuie sa porti astfel incat sa ascunzi si sa evidentiezi exact ceea ce iti doresti. In prima parte a seriei de articole destinate alegerii rochiilor de seara in functie de avantajele si dezavantajele corpului nostru, vom vorbi despre ce tipuri de rochii de seara trebuie sa porti pentru a ascunde umerii lati si despre modelele rochiilor de seara potrivite pentru a evidentia linia taliei.

1. O silueta asociata cu umeri lati si o talie nu foarte bine definita trebuie pusa in valoare prin minimizarea defectelor de acest tip. Umerii lati pot fi foarte bine mascati daca se renunta la rochiile fara bretele, sau care au bretele subtiri ori prinse dupa gat. Simetriile trebuie, de asemenea, evitate. Desi am eliminat o buna parte din modelele deja existente, trebuie sa stii ca mai sunt o multitudine de alte design-uri pentru care poti opta. O silueta cu umerii lati este avantajata de rochiile de seara pe un umar sau de rochiile de seara cu bretele groase si un decolteu mediu.

Miss Grey iti recomanda rochia Darcy verde, croita din voal de matase si cu o aplicatie pretioasa in talie, care va distrage atentia de la umerii tai, oricum deja mascati de bretele si decolteu. 

rochie-de-seara

2. Indiferent de faptul ca avem sau nu o silueta perfecta (sau cat mai aproape de perfectiune), evidentierea taliei reprezinta intotdeauna un avantaj de care trebuie sa profitam. Atat pentru femeile cu o silueta mai voluptuoasa, cat si pentru cele extraordinar de slabe si fara forme bine definite, sublinierea taliei inseamna un plus de feminitate si eleganta. Exista cel putin doua categorii de rochii de seara care sa evidentieze talia oricarui tip de silueta: pe de o parte, avem rochiile de seara care urmaresc perfect linia corpului si, pe de alta parte, avem rochiile de seara care contin detalii aplicate in talie (o curea, o centura, un bandaj, o bucata de material in alta culoare sau detalii pretioase). 

Rochia de seara Queen, marca Miss Grey, isi merita pe deplin numele. Din voal de matase de culoare mov si cu un design care aminteste de nobilimea si regalitatea secolelor trecute, rochia iti pune in evidenta talia cu ajutorul centurii fine, datorita careia vei iesi in evidenta intr-un mod placut si subtil. 

rochie-de-seara

Urmatorul articol din aceeasi serie, peste cateva zile. Pana atunci, te invitam sa accesezi cu incredere www.MissGrey.ro, si sa iti alegi rochia de seara lunga potrivita pentru tine si pentru calitatile pe care iti doresti sa le evidentiezi!

Missgrey @ Aug 17, 2014 +