rootfoot

Moda 2018: Ce rochii se poarta anul acesta?

Daca va era dor de stilul anilor 80-90, moda 2018 o sa va ofere o multime de surprize placute si optiuni vestimentare indraznete cu care sa faceti senzatie la evenimentele speciale ale acestui an. Vorbim despre rochii cu maneci bufante, despre adorabilele pussy bows, despre umerii accentuati, despre volane si pense, despre croieli indraznete si straluciri curajoase, dar si despre alte tendinte care cu siguranta vor completa intr-un mod feminin si elegant peisajul modei anului 2018.

 

 

Rochii cu maneci bufante si cu umerii accentuati

 

Manecile bufante la moda in 2018 arata mai degraba ca un mix intre influentele perioadei victoriene si stilul inconfundabil al anilor 80-90. Se pune accent mai mult pe feminitate, iar asta ne asigura ca nu o sa purtam din nou rochii cu pernute la umeri. Insa modelele de rochii elegante cu maneci bufante, cu detalii delicate si sofisticate vor fi prezente tot mai mult in magazine, pe strazi si in colectiile designerilor.

 

Rochiile rosii raman in continuare in voga

 

Rosul, alaturi de auriu, va fi in tendinte si in moda 2018, iar look-ul all red va fi extrem de apreciat. Daca ti se pare totusi ca nu te caracterizeaza o tinuta rosie din cap pana in picioare, alege cu incredere modelele de rochii care includ o nuanta de rosu in design. Le poti asorta si cu alte culori in afara de eternul negru, de exemplu cu nuante de bej, albastru sau verde maslina.  

 

Anul acesta se poarta transparentele

 

Tesaturi diafane, usoare, rochii elegante cu insertii de dantela si voal, transparente, de o senzualitate ispititoare, piesele vestimentare prin care se intrezareste pielea vor fi printre cele mai populare in primavara si vara 2018.

 

Sofisticate si feminine, bluzele si rochiile cu funda la gat domina anul 2018

 

Moda 2018 vorbeste foarte mult despre feminitate si despre gratie. Revin detaliile populare in anii 50 sau 80 care sugereaza un look de lady. Bluzele si rochiile cu funda la gat (pussy bow) sunt ideale pentru tinutele office, dar pot fi purtate si la petreceri sau in stil casual, cu accesoriile potrivite. Funda imblanzeste trasaturile, atrage atentia asupra fetei, echilibreaza proportiile si, cel mai important lucru, transforma orice rochie sau bluza dintr-una draguta intr-o piesa vestimentara fabuloasa.

 

Pastelurile-inghetata – in tendintele modei 2018

 

Vorbim despre nuantele pastelate care ne amintesc de dulceata inghetatei de vanilie, fistic, migdale sau lamiae, delicate si apetisante, care se vor regasi in numeroase piese vestimentare anul acesta. Regina lor si pastelul must-have de care trebuie sa tii seama cand iti compui tinutele: delicatul lila.

 

 

Missgrey @ Jan 17, 2018 +