rootfoot

Combinatii vesele de tinute office

Atunci cand ne alegem tinuta pentru locul de munca, intalniri cu parteneri de afaceri, conferinte sau evenimente business trebuie sa tinem cont de eticheta ocaziei. Din aceasta cauza, este foarte usor sa cadem intr-o monotonie vestimentara care sa ne anuleze personalitatea, in timp, si care sa nu ne mai scoata in evidenta asa cum ar trebui. Astazi, iti propunem cateva combinatii vesele de tinute office, pentru a conferi un plus de culoare si stil evenimentelor formale sau rutinei zilnice de la locul de munca.

Primul pas pe care trebuie sa il faci in aceasta privinta este sa iti imbogatesti garderoba cu piese vestimentare de baza pentru o tinuta office. Camasile nude sau albe de matase sau bumbac, fustele creion, paltoanele cu design minimalist, pantalonii negri sau rochiile office sunt doar cateva elemente clasice, elegante, care trebuie sa intre in compozitia oricarei tinute office, in functie de sezon.

Odata ce dispui de aceste piese vestimentare, este foarte simplu sa creezi diverse combinatii indraznete, care sa te scoata in evidenta si sa te ajute sa pastrezi, totusi, o imagine profesionala. Iata cateva sugestii de tinute office vesele, colorate si elegante simultan, care sa iti improspateze ziua la birou:

1. Dupa ce te-ai asigurat ca din garderoba ta nu lipsesc elementele de baza, poti incepe sa adaugi piese vestimentare mai indraznete, cum ar fi rochiile sau fustele cu imprimeuri. De o singura restrictie trebuie, insa, sa tii cont: o tinuta office nu poate contine articole vestimentare cu animal print. Acestea sunt destinate, mai degraba, petrecerilor, si oricat de bine am accesoriza o astfel de haina, tot nu s-ar potrivi etichetei formale. Piesele cu imprimeu trebuie combinate intotdeauna cu alte articole intr-o singura culoare, cat mai simple. Daca alegi sa creezi tinute office colorate si indraznete, trebuie sa echilibrezi efectul cu ceva simplu, clasic.

Fusta Print Geometric, marca Miss Grey, este ideala pentru o tinuta office vesela si colorata. Imprimeul in linii simple, drepte, croiul elegant care iti pune in evidenta formele feminine si culorile puternice asociate fustitei se potrivesc de minune cu o camasa alba din bumbac, matase sau orice alt material vaporos.

Daca ideea de a asorta o fusta cu o camasa nu te incanta, sau te grabesti dimineata pentru ca ai dormit mai mult decat trebuia, opteaza pentru rochia Print Geometric. Din acelasi material si cu acelasi imprimeu ca si fusta, reprezinta o tinuta office vesela ideala pentru o zi la birou sau o intalnire de afaceri. Accesorizeaz-o cu pantofi sau sandale monocrome, simple, si cu o geanta la fel de simpla si vei fi inspiratia tuturor!

2. Pentru o tinuta office jucausa si cu un aer copilaresc, ti-am pregatit fusta Matryoshka. Trei sferturi, din material elastic, se remarca prin imprimeul colorat si plin de simboluri, al papusii rusesti matryoshka. Daca asortezi aceasta fusta cu o bluzita alba, simpla, este imposibil sa dai gres. Vei obtine o tinuta office non-conformista si cu siguranta foarte admirata de toti cei care te privesc!

tinute-office

3. Chiar daca imprimeurile sunt de cele mai multe ori asociate cu dinamismul cromatic si cu ocaziile care necesita o tinuta petrecareata, trebuie sa stii ca, accesorizate cum trebuie si alese cum trebuie, piesele vestimentare cu imprimeu sunt o sursa inepuizabila de tinute office speciale, atipice.

Astfel, opteaza pentru fusta Bijou, trei-sferturi, croita din material elastic si cu un imprimeu abstract elegant, care iti pune in valoare formele feminine. Scoate in evidenta print-ul deosebit cu piese vestimentare simple, monocrome, si o sa ai parte de cele mai energice intalniri business sau zile la birou!

tinute-office

Acestea sunt numai cateva sugestii de tinute office vesele pentru care poti opta in diverse momente. Acceseaza www.MissGrey.ro si exploreaza magazinul nostru online, pentru a gasi tinutele office si elegante care ti se potrivesc cel mai bine!

Missgrey @ Aug 18, 2014 +