rootfoot

Fusta creion, in patru stiluri vestimentare diferite

Exista piese vestimentare mai versatile decat te-ai fi asteptat. Totul tine de imaginatia si creativitatea ta in ceea ce priveste asortarea si imbinarea accesoriilor si a articolelor vestimentare in asa fel incat sa obtii, cu ajutorul unei singure piese, stiluri de imbracaminte diferite. Astazi, iti prezentam patru look-uri diferite pe care le poti adopt folosind... fusta creion. In functie de felul in care asortezi aceasta pies vestimentara, poti otine cu usurinta tinute office, tinute casual sau tinute cocktail.

1. Fusta creion reprezinta o piesa de rezistenta in ceea ce tine de garderoba office. Femeile din intreaga lume o poarta in diverse feluri si stiluri, incepand de la cel mai rigid - cu o camasa alba si un bolero negru, spre exemplu, si pana la cele mai indraznete  - cu bluze cu imprimeuri florale sau din matase. De asemenea, fusta creion nu exista numai in design-uri simple. Poti opta pentru fuste creion colorate sau cu imprimeuri provocatoare.

Astfel, iti prezentam fusta creion cu print geometric, din noua colectie Miss Grey. Materialul elastic din care aceasta este croita, alaturi de deisgn-ul modern si indraznet te ajuta sa iti construiesti o tinuta office de invidiat. In plus, culorile vii care se regasesc in imprimeu iti scot in evidenta bronzul de sezon. Asortata cu bluze potrivite, simple, si pantofi pe masura, alaturi de accesorii atent alese, aceasta fusta poate fi purtata lejer intr-o zi oarecare la birou.

fusta-creion

2. Iti recomandam sa porti fusta cu imprimeu geometric chiar si la evenimente de tipul petrecerilor cocktail. Cu ajutorul unor pantofi stiletto, cu barete, preferabil colorati, al unui top din matase, cu un colier lung sau aflat la baza gatului, si al unui plic elegant, poti scoate in evidenta latura provocatoare a fustei creion. Cu aceeasi piesa vestimentara, obtii o tinuta cocktail la care ai visat intotdeauna.

fusta-creion

3. Daca iti doresti un look casual chic, asorteaza o fusta creion cu un tricou casual si cu o pereche de sandale sau pantofi cu toc. Pentru sezonul de toamna sau zilele mai racoroase, opteaza cu incredere pentru un hanorac si o pereche de botine combinate cu fusta creion. 

Miss Grey a creat pentru tine fusta Print Desire, croita din material elastic si cu imprimeu abstract, foarte modern si apreciat pe scena modei internationale. Pe langa faptul ca aceasta piesa vestimentara iti urmareste discret liniile corpului si iti evidentiaza silueta feminina, o poti purta in cel putin doua stiluri diferite: casual chic sau sport chic.

 

4. Pentru un look sport chic, destinata, spre exemplu, iesirilor tale cu prietenii, in weekend, iti recomandam sa combini aceasta fusta creion cu o pereche de tenisi. De asemenea, o jacheta din piele, din denim, un tricou casual, un hanorac sau un rucsac asortat te vor ajuta sa iti construiesti o tinuta casual foarte speciala, care iti va evidentia personalitatea.

Intra pe www.MissGrey.ro si alege-ti fusta creion care iti atrage atentia! Indrazneste sa iti folosesti creativitatea si poart-o in cat mai multe stiluri vestimentare!

Missgrey @ Aug 16, 2014 +