rootfoot

Reinnoieste-ti garderoba cu cele mai frumoase rochii la reducere!

A spus cineva… rochii la reducere? Bineinteles! Cum sa incepi noul an altfel decat bucurandu-te de promotiile de iarna?

 

Acum e momentul perfect pentru a-ti reinnoi garderoba de ocazie cu cele mai frumoase rochii elegante la preturi reduse. Stilul impecabil se potriveste foarte bine cu economiile, iar bucuria unui chilipir vestimentar poate transforma o zi obisnuita intr-una cu adevarat buna.

 

Peste 100 de rochii Miss Grey cu reduceri de pana la 50%

 

 

Ai pus ochii pe vreuna din rochiile de seara sau de zi Miss Grey, insa bugetul nu pare sa fie de acord s-o cumperi? Ei, asa sunt bugetele la inceput de an, mai morocanoase. Nici nu-i de mirare, cu toate petrecerile si evenimentele speciale pe care-au fost nevoite sa le sustina.

 

Tocmai de aceea promotiile din luna ianuarie sunt ocaziile perfecte pentru a le impaca: tu iti asiguri un look spectaculos in noua piesa vestimentara, fie ca e vorba de o rochie lunga de seara, de o rochie midi de cocktail sau de o rochie pe care planuiesti s-o porti la birou, iar bugetul e multumit ca nu l-ai chinuit prea tare.  

 

Cum sa profiti la maxim de perioada reducerilor de iarna

 

Entuziasmul pasionatelor de shopping atinge cote maxime in perioada promotiilor de iarna, insa chiar daca cele mai frumoase rochii sunt la reducere, asta nu inseamna ca trebuie sa cumperi orice model doar pentru ca are un pret mult mai mic. Ideal ar fi sa investesti in piese vestimentare longevive, nu in tinute extravagante pe care nu le vei purta niciodata. Chiar daca poncho-ul cu ciucurei este in voga si la un pret promotional, intreaba-te inainte de a-l cumpara daca ai cu ce sa-l porti. Altfel s-ar putea sa te inhami la noi cheltuieli pentru a-ti construi o noua tinuta in care sa-l poti integra.

 

Rochiile elegante ar trebui sa fie, deasemenea, niste achizitii longevive. Nici macar celebritatile de la Hollywood nu poarta doar o singura data o tinuta care le place, asa ca tu de ce nu ai purta la mai multe ocazii rochia rafinata in care arati fabulos? De aceea e bine ca inainte de a cumpara o rochie bodycon din catifea rosie sau o rochie din dantela pretioasa verde smarald sa iti raspunzi la cateva intrebari (daca te vezi purtand-o la diferite evenimente, daca modelul de rochie poate fi accesorizat diferit in asa fel incat sa para o tinuta complet noua, daca designul rochiei iti ofera suficienta libertate pentru mici schimbari ale conturului siluetei), si dupa aceea sa actionezi.

 

Missgrey @ Dec 29, 2017 +