rootfoot

Cum alegi decolteul potrivit cand porti rochii de seara?

Daca vrei sa exploatezi la maxim avantajele rochiei de seara pentru a straluci cu adevarat la ocazii speciale, ar fi bine sa acorzi o atentie deosebita decolteului. Poate ca uneori te preocupa mai mult lungimea sau culoarea rochiei, dar daca subestimezi efectul rascroielii liniei din jurul gatului, exista riscul ca intreaga tinuta sa esueze. Evita un fiasco vestimentar invatand doua lucruri extrem de importante: cum sa alegi decolteul ideal in functie de silueta ta si cum sa folosesti colierele pentru a-i accentua farmecul.

 

Cele mai populare tipuri de decolteu

 

Rochie SandraDecolteul in V flateaza aproape orice tip de silueta, datorita liniilor oblice care ofera impresia unui bust mai mare si unui gat mai lung. Daca ai umerii lati, daca vrei sa echilibrezi proportiile sau vrei sa contrabalansezi rotunjimea fetei, poti alege cu incredere un model de rochii de seara cu decolteu in V, avand grija sa-l accesorizezi cu un colier de forma contrastanta (un pandantiv rotund sau un sirag de perle la baza gatului). Rochia Sandra bordo, din colectia Miss Grey, este reprezentativa pentru felul in care se poate modifica perceptia privitorului prin micile trucuri de croiala, precum taietura in V a decolteului si forma conica a fustei. Purtand aceasta piesa vestimentara confectionata dintr-o incantatoare catifea in nuante marsala, te vei remarca printr-o tinuta sofisticata care, cu siguranta, nu va trece neobservata.

 

Decolteul rotund amplifica optic un bust mic si echilibreaza forma prelunga a fetei, taietura simpla si clasica facand-ul potrivit pentru rochii de seara confectionate dintr-o diversitate de tesaturi, chiar si din cele mai pretioase, precum dantela brodata. In cazul unei astfel de rochii de seara transparente, captuseala va trebui sa aiba in partea de sus un design diferit, asimetric sau in forma de inima. Cat despre colier, indrazneste forme voluminoase, extravagante sau rectangulare.Rochie Tania

 

Spatele decoltat este una dintre cele mai sexi si, in acelasi timp, rafinate croieli cand vine vorba de rochiile elegante de seara. Din pacate, unele femei evita piesele vestimentare cu spatele
 decoltat pentru ca li se pare dificil sa aleaga sustinerea potrivita pentru bust, insa exista sutiene ale caror bretele se prind in forma de X, in fata, lasand decoperit mai bine de jumatate din spate, sau practicele cupe din silicon.

Daca vrei sa fii in centrul atentiei la un eveniment special, alege fara teama sa-ti arati spatele in rochia Tania azur, din dantela cusuta cu fir irizant si o croiala tip creion care iti subliniaza flatant formele. Accesoriile alese la aceasta tinuta cu aparenta pretioasa vor fi din cele mai discrete, pentru a evita un look incarcat.

 

Descopera decolteul care te avantajeaza in colectia Miss Grey de rochii elegante de ocazie, si pregateste-te sa fii asaltata de complimentele celor din jur!

Missgrey @ Feb 27, 2017 +