rootfoot

Rochii de club in tendinte toamna aceasta

Toamna, nu mai avem la fel de multe oportunitati de a ne petrece timpul liber precum vara. Frigul de afara si vremea mohorata ne impiedica adesea sa iesim afara, si de foarte multe ori ne dispare entuziasmul cand ne aruncam o privire pe fereastra. O invitatie in club, insa, nu poate fi niciodata refuzata, cu atat mai mult cu cat petrecerile de interior raman printre foarte putinele modalitati de a ne petrece timpul liber in acest sezon. Daca esti o fire petrecareata si ti-ai propus ca de acum inainte sa nu refuzi nicio iesire in club, ai nevoie sa stii care sunt principalele tendinte ale toamnei in materie de rochii de club. De aceea, iti vom prezenta doua modele superbe de rochii de club, marca Miss Grey, pe care sa le porti si sa te simti extraordinar de fiecare data.

Chiar daca se desfasoara in interior, petrecerile impun ca tu sa iti adaptezi tinuta in functie de tendinte si de sezon. Imagineaza-ti cum ar fi sa vezi in club rochii din materiale si cu design-uri specifice verii. Purtatoarea va fi cu siguranta aratata cu degetul, pentru ca a adoptat un outfit total nepotrivit. Principalele lucruri pe care trebuie sa le stii despre rochiile de petrecere specifice sezonului este acela ca materialele exagerat de subtiri au fost inlocuite cu materiale mai consistente; de asemenea, cele mate, care cad in linii drepte, au luat locul celor vaporoase, iar jocurile de transparente se parteaza doar la nivelul detaliilor, si doar pentru a conferi farmec tinutei. In ceea ce priveste culorile, am mentionat deja de nenumarate ori faptul ca in acest an, foarte in voga sunt culorile puternice, vibrante, care sa contrasteze cu nuantele naturale de afara si care sa confere dinamism oricarei tinute. Pentru ca intotdeauna tinem cont de modificarile care apar in materie de moda la nivel international, iti prezentam cu mare drag doua sugestii de rochii de club pe care sa le porti sezonul acesta, croite cu drag in propriul atelier.

Poarta rochia asimetrica Blue Ice, confectionata din dantela suprapusa peste o captuseala bej si cu o centura fina de culoare neagra, menita sa iti subtieze talia si sa iti puna in valoare feminitatea. Remarcabila datorita pretiozitatii dantelei in tonuri vibrante de albastru si design-ului chic si modern, rochia de clubeste perfecta pentru aceast sezon atat datorita faptului ca este croita in conformitate cu tendintele, ci si datorita manecilor lungi. Poart-o cu tocuri inalte si accesorii atent alese, o coafura bine pusa la punct si te vei simti minunat! In plus, o rochie asimetrica te pune intotdeauna in valoare, si vei obtine o groaza de complimente!

rochie-de-club

Impresioneaza ringul de dans cu o rochie de club care se remarca prin eleganta, rafinament si senzualitate. Este vorba despre rochia rosie bordo Marcie, confectionata din material elastic si speciala datorita dantelei feminine in culori vibrante din zona pieptului. Rochia scurta rosie se muleaza perfect pe formele tale, punandu-ti in evidenta feminitatea si ajutandu-te sa impresionezi orice privitor. Daca iti doresti sa iesi in evidenta la astfel de petreceri, alege o rochie de club care se diferentiaza de majoritatea pieselor vestimentare similare, fiind creata in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, daca este bine purtata si accesorizata. 

rochie-de-club

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti din multitudinea de produse pe care ti le punem la dispozitie acele rochii de club care sunt potrivite cu gusturile tale, cu sezonul si tendintele! 

 

 

 

Missgrey @ Oct 16, 2014 +