rootfoot

Ce sa porti de Revelion ca sa-ti mearga bine in 2021

Se spune ca asa cum iti petreci Revelionul, asa-ti va fi tot anul. Chiar daca superstitiile te impresioneaza prea putin, ar fi pacat sa ratezi sansa unui viitor stralucit si stralucitor deopotriva cand tot ce trebuie sa faci este sa gasesti tinuta eleganta al carei rafinament iti poate schimba soarta. In plus, petrecerea de Anul Nou este o oportunitate pentru ca diva din tine sa exulte. Acum poti purta cele mai luxoase, fabuloase si fermecatoare rochii, din tesaturi sofisticate, in culori vibrante si cu croieli seducatoare care te vor face sa te simti plina de viata si gata de noi provocari.

 

Superstitii vestimentare de Revelion

 

Dincolo de bine-cunoscutele superstitii referitoare la alungarea spiritelor rele, la atragerea bunastarii, a fericirii si a prosperitatii, sau la descoperirea barbatului care ti-a fost sortit, exista si superstitii vestimentare, iar acestea fac obiectul articolului nostru de astazi. Chiar daca limitate ca numar, superstitiile de Revelion referitoare la imbracamintea noastra sunt printre cele mai respectate si pastrate traditii, inca din timpuri istorice.

Astfel, una dintre cele mai cunoscute superstitii de Revelion referitoare la tinutele noastre spune ca hainele pe care alegem sa le purtam in noaptea de Revelion trebuie in mod obligatoriu sa fie colorate, pentru ca o gama cromatica puternica, vie si vibranta simbolizeaza intotdeauna veselie, o stare sufleteasca si spirituala pozitiva, optimism, deschidere. Astfel, daca vestimentatia ta va fi colorata in noaptea de Revelion, vei avea parte de un an plin de bucurii.

O alta superstitie foarte cunoscuta de Revelion (daca nu cea mai cunoscuta se refera la hainele rosii. Culoare cu o profunda incarcatura simbolica si emotionala, rosul este un reprezentant al norocului pentru persoanele care il poarta in noaptea dintre ani. Reprezentant al vietii si al iubirii, se crede ca rosul purtat in noaptea de Revelion sporeste sansele in dragoste, iar anul care tocmai incepe va fi plin de vitalitate, bucurie, dinamism si noroc atat pe plan emotional, cat si material. De aceea, multe femei aleg sa poarte rochii rosii de Revelion. Daca te mai afli in cautarea uneia, Miss Grey iti propune rochia din paiete rosii Red Sparkle, care imbina perfect aceasta culoare puternica si senzuala cu eleganta si efectul provocator si stralucitor al unei rochii scurte de petrecere - continand, astfel, toate elementele unei rochii de Revelion perfecte.

Esti gata sa ai lumea la picioare dar nu stii ce rochie sa alegi pentru noaptea dintre ani? Inspira-te din ideile noastre de tinute pentru Revelion si alege-o pe care care ti se potriveste!

 

 

Rochiile cu paiete sunt spectaculoase si perfecte pentru Revelion

 

Ce e spectaculos, trendy, memorabil si te transforma intr-o vedeta? O rochie cu paiete, bineinteles. Pentru party-ul de Revelion poti alege o tinuta realizata integral din paiete sau un model sofisticat de rochie din dantela cu paiete aplicate care-ti va conferi un aer de eleganta unica. Mixul de dantela pretioasa si paiete stralucitoare iese in evidenta intr-un mod original prin echilibrul subtil dintre tesatura delicata si accentele glamour ale paietelor.

In ce priveste lungimea tinutei ideale pentru Anul Nou, iti recomandam sa mizezi pe o rochie midi de cocktail daca participi la o petrecere mai putin formala, cu prietenii, sau pe o rochie lunga eleganta daca esti invitata la un eveniment cu dress code black tie. Scanteierea paietelor arata extraordinar pe rochiile in nuante metalice, dar si pe rochiile din dantela in culori vii. Verdele, albastrul inchis sau negrul sunt optiuni perfecte pentru o tinuta uimitoare de Revelion.

 

Mica rochie neagra te salveaza si in noaptea dintre ani

 

Daca preferi sa impresionezi printr-o tinuta clasica la party-ul de Anul Nou, poti purta cu incredere o rochie neagra eleganta cu detalii stralucitoare. Fie ca alegi un model de rochie neagra din catifea cu aplicatii in nuante metalice sau o rochie midi din dantela cu paiete aplicate, fie ca vrei sa porti o rochie neagra simpla si sa lasi accesoriile sa aduca nota de extravaganta specifica celebrarii sfarsitului de an, ai grija ca designul ei sa nu fie prea conservator.

Mizeaza pe rochiile negre elegante si sexy, care dezvaluie putina piele sau rochiile cu spatele gol, bineinteles avand grija sa fie adecvate siluetei tale. Indrazneste sa aduci stralucire si culoare tinutei tale de Revelion, poart-o cu zambetul pe buze, increde-te in farmecul tau si cu siguranta te vei bucura nu doar de o noapte magica, ci si de un nou an extraordinar!

Missgrey @ Dec 28, 2017 +