rootfoot

Reducerile saptamanii: haine elegante de dama

Haine la reduceri


Stim cat de mult conteaza imaginea pentru o femeie, si faptul ca hainele elegante joaca un rol important pentru fiecare dintre noi. Acesta este si motivul pentur care, saptamanal, iti oferim reduceri la cele mai frumoase si in tendinte modele de haine elegante de dama, pe care sa le achizitionezi si sa le porti in aceasta primavara. 

rochie-scurta-reducereHainele la reducere au un efect magnetic asupra femeilor, si este de inteles: cine nu si-ar dori sa isi revigoreze stilul si garderoba personala cu un buget mai redus? Si, pentru ca pantaloni-dama-reducereniciodata nu poti spune ca ai destule haine, trebuie sa profiti de fiecare data cand aceasta oportunitate apare. Saptamana aceasta, Miss Grey iti ofera o superba rochie scurta de primavara si o pereche de pantaloni de dama superbi, in doua culori care mai de care mai atragatoare, cu 40% discount. Incepand de astazi, si pana la inceputul saptamanii viitoare, iti poti comanda oricare dintre cele trei produse, si vei beneficia de reducerea de 40%. 

Rochia scurta la reducere Malvina este perfecta pentru acest sezon, fiind un must-have pentru garderoba ta mai ales datorita versatilitatii sale. Confectionata din brocart cu forme geometrice, rochia scurta de primavara impresioneaza prin taieturile atent realizate, pliurile delicate si materialul de calitate. In functie de modul in care alegi sa o accesorizezi, poti purta rochia la reducere atat la birou, cat si la o iesire in oras cu prietenii. 

Outfit-urile pe care le porti vorbesc intotdeauna despre tine. Iti recomandam sa renunti la clasicul negru, si sa porti si pantaloni colorati, deosebit de eleganti si feminini. Confectionati din brocart, pantalonii de dama Mara iti pun in evidenta formele si impresioneaza atat prin pantaloni-dama-reduceretextura interesanta a materialului, cat si prin culorile jucause. Ii poti purta fie cu toc si accesorii elegante, fie in cadrul unei tinute casual-chic, pentru ca, indiferent de ce vei alege, vei atrage toate privirile. Pantalonii de dama la reducere sunt disponibili atat pe nuanta somon, cat si turcoaz.

Intra pe www.MissGrey.ro, si profita de reducerile saptamanale pe care ti le oferim pentru a-ti revitaliza garderoba de primavara! 

Missgrey @ May 04, 2015 +