rootfoot

Ce rochii de zi elegante poti sa porti in sezonul rece?

Rochiile de zi elegante reusesc sa ne scoata din anonimat si sa ne ajute sa evitam monotonia vestimentara chiar si in sezonul rece. De aceea, in sifonierul nostru trebuie sa se regaseasca cel putin un model de rochie de zi pentru fiecare anotimp in parte. In sezonul cald, este destul de usor sa ne alegem rochitele preferate care sa ne infrumuseteze tinutele zilnice, fie ca este vorba despre plimabri in oras, despre iesiri sau despre tinuta pentru care optam la birou. Lucrurile stau putin diferit in sezonul rece, cand factori precum temperatura si confortul personal par sa primeze si sa plaseze eleganta si feminitatea pe locul doi. Poti sta, insa, linistita, pentru ca exista din fericire numeroase modele de rochii de zi elegante pe care le poti purta cu succes si in sezonul de toamna-iarna, si sa te simti extrem de confortabil si de feminina!

 

Alege rochii de zi office din materiale bogate, specifice anotimpului rece

 

rochie eelganta de zi din catifea si dantelaUnul dintre pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a alege rochii de zi elegante de succes in sezonul rece consta in alegerea materialelor potrivite. In mod evident, daca vara este foarte usor si la indemana sa purtam rochii de zi din chiffon sau voal fin, ori din alte texturi diafane, in anotimpul rece este imposibil sa mai optam pentru aceste tipologii de materiale. Din fericire, avem alte optiuni la dispozitie: rochiile de zi office confectionate din jerse gros texturat, din triplu voal cusut cu fir irizant sau simplu sau din catifea. Acestea sunt doar cateva dintre optiunile pe care poti sa le ai in calcul in momentul in care vrei sa iti alegi o rochie de zi office pe care sa o porti la birou in sezonul de toamna-iarna. 

 

Profita de eleganta rochiilor de zi din catifea!

 

Ne vom opri putin mai mult atentia asupra rochiilor de zi confectionte din catifea, pentru ca aceasta etxtura luxurianta si etern in voga are un statut special: datorita efectelor salerochie eleganta de zi din catifea si dantela elegante puternice, si a bogatitei fibrelor care o caracterizeaza, ea poate sa fie purtata exclusiv in sezonul rece. Acesta este si motivul pentru care toamna si iarna poti sa porti numeroase modele de rochii de zi confectionate din catifea. La Miss Grey, gasesti o  multitudine de rochii de zi simple sau mai extravagante de catifea, intr-o gama extrem de variata de culori, pe care le poti adauga sifonierului tau. 

 

Pentru un plus de eleganta, alege rochii elegante de zi care imbina texturi diferite

 

Poti sa iesi in evidenta in cadrul activitatilor tale de rutina purtand o rochie de zi speciala, confectionata din doua tipuri de materiale specifice sezonului rece. Spre exemplu, rochiile elegante de zi Penelope semnate Miss Grey sunt o alegere perfecta. Croiala conica a acestora le permite sa iti urmareasca discret liniile corpului, in vreme ce juxtapunerea perfecta dintre dantela cusuta cu fir irizant si catifeaua fina creeaza un efect feminin si elegant imposibil de trecut cu vederea. In plus, pozitionarea insertiilor de dantela are capacitatea de a accentua talia intr-o maniera vizibila, creand o iluzie optica mai mult decat benefica pentru prezenta ta. 

Descopera rochiile de zi elegante Miss Grey si fa-ti afirmata personalitatea si in sezonul rece!

Missgrey @ Jan 05, 2017 +