rootfoot

Haine la moda pe care sa le porti toamna aceasta

Unii oameni cauta adevarul absolut. Altii, fericirea suprema sau succesul deplin. Cand vine vorba despre femei, exista un lucru pe care il putem intotdeauna considera o certitudine: unul dintre principalele obiective ale lor este frumusetea. Fie ca vorbim despre dobandirea ei sau despre intretinerea ei astfel incat sa devina cat mai apropiata de eternitate. De aceea, ne regasim zilnic in ipostaza cautatoarelor de salopeta-elegantacomori si trucuri care sa ne ajute in acest sens. Cel mai la indemna artificiu atunci cand vine vorba despre frumusete, pe care de multe ori il trecem cu vederea, consta in alegerea hainelor potrivite. Acest proces se complica in functie de sezonalitate. De aceea, ne-am gandit sa iti prezentam cateva haine la moda pe care sa le porti toamna aceasta. Desi inca exista reticente cu privire la hainele online, incearca sa treci peste miturile care se creeaza in jurul lor si sa iesi din monotonie apeland la acestea. 

rochie-elegantaIn fiecare anotimp, exista piese vestimentare care nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba. Daca vara suntem invadate de peste tot de rochite, in cele mai diverse modele si culori, toamna trebuie sa fim mai selective si mai atente in momentul in care ne alegem si compunem tinutele. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne luam gandul de la frumoasele rochii, ci doar ca trebuie sa acordam importanta si altor articole vestimentare, astfel incat sa fim pregatite pentru orice situatie. Cand am creat a doua parte a colectiei de toamna, am avut in vedere exact aspectul asta: sa iti oferim haine la moda potrivite pentru sezon, astfel incat sa te simti frumoasa si confortabila in orice moment. 

Foarte in voga toamna aceasta, cardiganul dama este o piesa vestimentara de nelipsit din dulapul nostru. De ce? Pentru ca in acest anotimp ai nevoie de haine care sa te potejeze de frig si care sa arate bine, simultan. Fiind foarte versatil, un cardigan poate fi purtat indiferent de ocazie, si in cele mai diverse moduri cu putinta, in functie de imaginatia pe care o ai. Daca te numeri printre fanele acestui articol vestimentar, iti recomandam calduros cardiganul Beige de la Miss Grey, foarte chic, modern si feminin datorita detaliilor aplicate din dantela neagra, dar si asimetriei sale. Il poti purta atunci cand iti doresti sa adopti un look casual, cu pantaloni si ghetute sau botine, dar si atunci cand iti doresti sa ai o aparitie eleganta sau office: combinat cu o fusta conica, deasupra genunchiului, cu dresuri negre, o bluza eleganta si botine cu sau fara toc inalt, vei obtine o imagine superba!

cardigan-dama

Daca iti plac bluzele elegante, acum este momentul sa le porti! Sunt foarte versatile, putand fi purtate in diverse imprejurari, iar daca sunt bine alese te pun mereu in valoare cu ajutorul design-ului sau al culorii. Indiferent ca le combini cu pantaloni sau fuste, daca ai putin gust si putina creativitate, vei arata exceptional. Intalnirile de afaceri, zilele obisnuite la birou si iesirile in oras nu mai sunt acum momente problematice atunci cand vine vorba de alegerea tinutei, pentru ca ai la dispozitie camasa Lora, confectionata din matase sofisticata in superbe tonuri de verde smarald. Poti purta aceasta bluza eleganta fie cu pantaloni, fie cu fusta, cu tocuri sau cu ghete joase, pentru ca iti va conferi oricum un aer feminin si rafinat. In plus, design-ul modern te va pune in valoare, adaugand tinutei tale un plus de indrazneala si romantism (asta datorita volanelor din zona manecilor). bluza-eleganta

Nu, nu am uitat nici petrecerile sau ocaziile speciale atunci cand ti-am pregatit colectia de toamna. De aceea, iesirile in club din weekend nu mai trebuie sa te ingrijoreze, atata vreme cat ai la dispozitie excentrica salopeta Janice albastra, croita din material elastic. Salopeta eleganta este un must-have in acest sezon, asta pentru ca este foarte in voga, dar si pentru ca e deosebit de comoda. Dupa cum stiai deja, podiumurile au trasat directiile in materie de culori, iar din topul acestora face parte si albastrul: tonurile vibrante te vor avantaja intotdeauna, si purtandu-le, vei iesi in evidenta prin aparitii moderne. Salopeta eleganta Janice este deosebita datorita spatelui decupat, cu dantela neagra aplicata pe margini, pentru un plus de mister si senzualitate. Nu mai sta pe ganduri si cumpar-o! E ca si cum ai sta pe ganduri cand zeita frumusetii ti-ar aparea in cale si ti-ar oferi un voucher la salonul ei personal. 

Fiind femeie, de fiecare data cand iti alegi piesele vestimentare care sa iti compuna garderoba, este imposibil sa nu te gandesti si la o rochie eleganta. Pentru ca ocaziile speciale apar oricand si de oriunde, e necesar sa fii mereu pregatita. De aceea, Miss Grey ti-a pregatit rochia eleganta Lady, confectionata din dantela neagra rafinata, suprapusa peste o captuseala in tonuri feminine de bej. Remarcabila datorita pretiozitatii materialului din care este croita si design-ului stilat, rochia eleganta Lady se muleaza discret pe formele tale, evidentiindu-ti feminitatea. Spatele usor decupat, alaturi de volanul negru din dantela de la spate sporesc frumusetea acestei piese vestimentare pe care trebuie sa o porti la ocaziile speciale, daca iti doresti sa atragi numai priviri admirative!

Acestea sunt numai cateva dintre hainele la moda pe care ti le punem la dispozitie in magazinul nostru online. Acceseaza cu incredere www.MissGrey.ro, si alege-ti de acolo hainele online, la moda, care iti plac cel mai mult. Diversitatea produselor noastre este menita sa multumeasca toate pretentiile tale, asa ca nu mai sta pe ganduri! 

Missgrey @ Oct 14, 2014 +