rootfoot

Rochii de mireasa scurte, de la Atelierul Creativ Talis

Intr-unul dintre articolele de saptamana trecuta, iti vorbeam despre Atelierul Creativ Talis, despre pasiunea si dragostea cu care echipa creeaza produse de avangarda destinate femeii moderne. Astazi, ne-am gandit sa revenim cu povesti frumoase si rochii de mireasa si mai frumoase de la Atelierul Creativ Talis. 

rochie-de-mireasa-scurta-talisDiscutand despre motivele pentru care echipa Talis a ales sa creeze aceste modele de rochii de mireasa si nu altele, am aflat ca, la mare cautare in 2015 sunt rochiile de rochie-de-mireasa-scurtamireasa scurte. Versatile din punct de vedere al locatiei in care pot fi purtate,rochiile de mireasa scurte sunt ideale pentru acele mirese care isi doresc nu numai sa iasa din tipare prin tinuta lor, dar si sa aiba parte de un farmec anume, si de confortul necesar pentru a se putea bucura de petrecere in adevaratul sens al cuvantului. 

In ultimul timp, rochiile de mireasa scurte au devenit foarte populare, iar designerii iti pun la dispozitie cele mai diverse modele. Rochiile de mireasa scurte au numeroase avantaje, atat pentru ca iti ofera o aparitie delicata si feminina si romantica, cat si pentru ca te scot din tiparele clasicelor rochii de mireasa. In plus, rochiile de mireasa scurte  avantajeaza atat femeile inalte, cat si pe cele scunde. Cu toate acestea, exista anumite sezoane in care se recomandarochiile de mireasa scurte.

Dat fiind faptul ca alegerea lungimii rochiei de mireasa este influentata de vremea de afara, este de la sine inteles ca rochiile de mireasa scurte se recomada sa fie purtate vara, in sezonul cald. Daca, totusi, ti-ai planificat nunta pentru sezonul rece, ii poti atasa o trena astfel incat tinuta ta sa fie in armonie cu anotimpul. 

Doua modele de rochii de mireasa scurte create de Atelierul Creativ Talis ne-au atras atentia in mod special, si speram ca, pornind de la ele, sa iti gasesti inspiratia necesara pentru alegerea modelului potrivit. 

rochie-de-mireasa-scurtaRochia de mireasa scurta Denise impresioneaza prin simplitatea croiului ales, dar si prin atentia deosebita acordata detaliilor. Confectionata din dantela solstice, rochia de mireasa scurta se remarca datorita broderiei pretioase aplicata manual, dar si datorita cupelor care iti pun in evidenta bustul si combinatiei dintre dantela si tafta. Simplu de purtat si accesorizat, rochia de mireasa scurta Denise te va scoate din tipare, conferindu-ti o aparitie inegalabila. 

Daca iti doresti sa porti rochia de mireasa scurta Denise in sezonul rece, sau, pur si simplu, te-ai gandit sa ai doua rochii de mireasa - una pentru petrecere, alta pentru ceremonia religioasa, poti sa ii atasezi o trena superba, confectionata din tul de matase si cu pietre pretioase in talie, si vei arata complet diferit. 

Uneori, simplitatea poate fi cea mai elevata forma de sofisticare. Aceasta a fost si premisa de la care echipa Talis a pornit atunci cand a creat rochia de mireasa scurta Emma. Confectionata din dantela solstice, cu cupe si tafta de matase, rochia de mireasa scurta impresioneaza nu numai prin materialele atent alese, ci si prin paietele care ii confera o stralucire aparte, si prin design-ul cu spate gol, care iti sporeste feminitatea si alura misterioasa si seducatoare. 

Missgrey @ May 05, 2015 +