rootfoot

Alege o rochie conica pentru evenimentele speciale

Fiecare eveniment special reprezinta o provocare pentru tine: o provocare de a-ti alege o tinuta capabila sa impresioneze orice privitor, sa iti reflecte adevarata personalitate si sa te flateze in asa fel incat sa iti aduca numeroase complimente. Avand in vedere multitudinea de rochii de ocazie pe care le ai la dispozitie, poate fi, intr-adevar, putin derutant sa faci o alegere definitia. Astazi, iti oferim un mic secret de stil care iti poate asigura efectul dorit la evenimentele speciale: rochiile conice. 

rochie-conica-midiRochiile conice sunt o optiune ideala daca doresti sa surprinzi prin sofisticare si eleganta la orice eveniment deosebit la care participi. Create in asa fel incat sa puna in lumina formele tale feminine, rochiile conice au capacitatea de a se multa discret pe liniile siluetei tale, valorificand la maximum feminitatea in ceea ce priveste imaginea ta festiva. De obicei, o rochie conica va avea lungimea midi, care ese considerata lungimea ideala chiar si pentru cele mai pretentioase categorii de evenimente. In plus, marele avantaj al rochiilor conice este acela ca pot fi purtate in repetate randuri, in contexte diferite, pentru ca sunt un accesoriu vestimentar festiv cu un grad ridicat de versatilitate. 

Recomandarea noastra pentru acest sezon este rochia conica Ingrid, o creatie Miss Grey absolut incanatoare. Confectionata din dantela, rochia conica de ocazie impresioneaza nu doar prin rafinamentul taieturilor si prin croiala feminina, ci si prin culoarea deosebit de delicata. Tonurile dulci de somon, cu accente pastel, vor reusi sa te aduca in centrul atentiei intr-o maniera subtila si rafinata. Simpla, dar in acelasi imp luxurianta, rochia conica Ingrid nu are nevoie de un numar mare de accesorii pentru a compune o tinuta desavarsita. Un colier, o bratara, si o pereche de cercei - evident, toate acestea alese astfel incat sa fie delicate si simple, sunt suficiente pentru a completa rochia conica in nuante pastelate de somon. 

Te invitam sa iti alegi modelul favorit de rochie conica, dintre optiunile pe care ti le punem la dispozitie pe site. 

Missgrey @ Jun 06, 2016 +