rootfoot

Rochii scurte la reducere - pentru garderoba ta de sezon

Nimeni nu a afirmat vreodata ca are prea multe rochii. Si, atunci cand vine vorba de reduceri, nimeni nu poate rezista tentatiei de a mai adauga cateva rochii scurte la garderoba deja existenta. Si, in fond, de ce nu? Cu bani mai putini, achizitionezi piese vestimentare pe care, in alt context, te-ai fi straduit mai mult sa le obtii. Pentru ca primavara este sezonul in care etalarea rochiilor scurte de perfecte pentru acest anotimp este o prioritate pentru optiunile vestimentare ale fiecarei femei, ti-am pregatit doua modele de rochii scurte la reducere, perfecte pentru perioada actuala. 

Pana in data de 3 mai 2015, ai oportunitatea de a intra in posesia celor doua rochii scurte la reducere, comandand online modelul favorit. Fie ca esti adepta unui stil mai sofisticat, fie ca vrei pur si simplu o rochie scurta de primavara care sa iti puna in valoare feminitatea, modelele pe care ti le propunem sunt create astfel incat sa confere siluetei tale o aparitie nu numai foarte feminina, ci si eleganta. 

Pentru tinutele mai sofisticate, iti recomandam rochia scurta de zi Delia, confectionata din brocart alb si cu aplicatie de pietre colorate in talie si la nivelul manecilor. Frumoasa rochie de zi impresioneaza prin delicatetea rochie-scurta-la-reduceredesign-ului si a taieturilor, dar si prin simplitate, putand fi purtata atat la ocazii speciale cat si intr-o zi obisnuita, in care vrei sa adopti o tinuta mai eleganta. Comanda rochia online pana pe data de 3 mai 2015, si beneficiaza de reducerea de 40%!

rochie-scurta-la-reducere

Daca vrei sa adaugi garderobei tale o rochie scurta de zi pe care sa o porti oricand si sa te faci remarcata prin delicatete, feminitate si stil, iti recomandam rochia de primavara Anabela. Confectionata din brocart, rochia scurta de zi este un must-have pentru garderoba ta datorita versatilitatii sale: o poti purta fie intr-un stil casual chic, daca o accesorizezi cu alte obiecte vestimentare si accesorii casual, fie intr-un stil elegant, de ocazie. In ambele situatii, rochia scurta la reducere iti evidentiaza calitatile, si se remarca nu numai datorita deisgn-ului, ci si datorita culorii si aplicatiei superbe din zona gatului. Comanda rochia online pana pe data de 3 mai, si beneficiaza de reducerea de 40% la una dintre cele mai frumoase piese vestimentare ale sezonului. 

Acceseaza www.MissGrey.ro, si innoieste-ti garderoba de primavara cu ajutorul modelelor de rochii scurte pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru. 

Missgrey @ Apr 30, 2015 +