rootfoot

Rasfata-te purtand rochii speciale de dantela

O rochie speciala croita din dantela inspira noblete si eleganta desavarsita, conferind celei care o poarta o alura seducatoare si plina de mister. Aceasta rochie este de un rafinament aparte caruia nu ii poti rezista, intrucat reuseste sa asigure un aer feminin, delicat si imbraca silueta in asa maniera incat exista o armonie perfecta intre senzualitate si stil. Atunci cand privim o rochie din dantela, suntem cucerite de liniile fluente si minutiozitatea cu care aceasta a fost lucrate, iar imaginatia ne poarta catre momente magice in care purtam o astfel de rochie speciala.

In decursul timpului, faimosi designeri au reinventat modelele de rochii din dantela, tocmai pentru ca un asemenea material este atemporal, fiind folosit si in infrumusetarea altor articole vestimentare. Insa niciunul nu a intrecut eleganta desavarsita a rochiilor speciale de dantela, fapt care este de inteles, intrucat putine sunt articolele vestimentare ce sunt mai rafinate decat o rochie fabricata dintr-un material atat de nobil precum dantela.

Un asemenea model iti urmareste liniile corpului si iti accentueaza formele feminine fara efort. In aceasta toamna, tendinta generala din moda este folosirea unei palete de culori vibranta ce are capacitatea de a impresiona de la prima vedere. De asemenea, designerii internationali au pus un accent deosebit pe materiale sofisticate in realizarea creatiilor lor, motiv pentru care o rochie dantelata pe nuanta de verde iti va asigura o aparitie inegalabila, indiferent de sezon.   

Rochia Tania pe o astfel de nuanta by Miss Grey este alegerea perfecta pentru momentele magice din viata ta. De o feminitate aparte, aceasta rochie midi are o croiala conica, urmarind liniile corpului intr-o maniera ce iti asigura o imagine splendida. Simplitatea acestei creatii unice intareste caracterul rafinat, iar spatele decoltat in V iti confera o alura seducatoare si misterioasa. Accesoriile pe care alegi sa le porti cu o astfel de rochie speciala trebuie sa fie simple dar rafinate, iar pentru conturarea siluetei, poti opta pentru o pereche de tocuri stiletto. Accentele usor metalice ale rochiei Tania confera originalitate, atragand atentia oriunde alegi sa o porti.

Acest model este unul dintre cele mai favorite in randul femeilor, motiv pentru care ti-l recomandam cu caldura. Rasfata-te si lasa-te admirata de cei din jurul tau, purtand rochia dantelata Tania, pe o nuanta vibranta de verde ce iti asigura o tinuta impresionanta. Descopera rochiile speciale din dantela by Miss Grey si poarta-le in cele mai magice si romantice momente din viata ta!

Missgrey @ Sep 22, 2016 +