rootfoot

Rochiile conice de toamna: imbina senzualitatea cu confortul

Asemenea paletei de culori naturale din acest sezon ce invita la reverie, rochiile de toamna au un farmec aparte. Acest aer misterios este rezultat din imbinarea armonioasa a accentelor senzuale din culorile tomnatice cu designul ce urmareste discret linia corpului. Daca am putea personifica toamna, ea ar lua chipul unei femei de o frumusete si gratie aparte, imbracata in rochii simple dar stilate, din materiale de cea mai buna calitate. Astfel de rochiile feminine, ce reusesc sa inspire totodata senzualitate si confort, sunt rochiile conice, perfecte pentru anotimpul de toamna.

Rafinamentul rochiilor conice consta in maniera in care imbraca corpul, punand in evidenta intr-un mod senzual, dar stilat, formele feminine. Gratie simplitatii modelului, aceste rochii pot fi purtate atat la evenimente speciale, accesorizandu-le cu bijuterii fine pentru un plus de eleganta, cat si la intalniri sau la birou, atunci cand iti doresti o evadare din cotidian. O rochie conica poate flata orice silueta, daca modelul si culoarea sunt alese corespunzator tipologiei fiecarei femei, fiind compatabila si cu preferintele vestimentare ale celei care o poarta.

O rochie conica de toamna perfecta, atat pentru petrecerile din acest sezon, cat si pentru intalniri la care iti doresti o aparitie de neegalat, este rochia Noelle neagra. Aceasta rochie midi reuseste sa impresioneze datorita imbinarii armonioase dintre intensitatea si misterul nuantei de negru si dantela ce sporeste eleganta acestui model. Prin detaliile transparente din zona bustului, aceasta rochie capata o alura seducatoare, iar spatele usor decoltat intareste aerul misterios al acestei rochite. In plus, rochia Noelle are manecile confectionate din dantela, avand o lungime de trei- sferturi, fiind perfecta pentru sezonul racoros de toamna.

Nuanta aprinsa de bordo emana senzualitate si feminitate, fiind extrem de rafinata. O astfel de culoare, in combinatie cu gingasia dantelei, se imbina de minune in rochia Noelle Bordo. Culoarea bordo este potrivita oricarui tip de ten, fiind o nuanta foarte in voga in acest sezon. Rochia Noelle in tonuri aprinse de Bordo se poate asorta cu o pereche de pantofi inalti, cu toc stiletto, pentru aparitii ce starnesc admiratia celor din jur. Asemenea rochiei conice Noelle neagra, acest model este remarcabil datorita detaliilor transparente din zona bustului si a spatelui discret decoltat. Nuanta intensa pune in evidenta modelul dantelei pretioase, reusind sa creeze un efect deosebit, prin imbinarea acesteia cu tonul pielii tale. Linia corpului este reliefata intr-un mod flatant prin croiala conica, iar manecile trei- sferturi iti asigura confortul si eleganta dorita in sezonul de toamna.

De o senzualitate misterioasa, rochiile conice de toamna, din gama Miss Grey, sunt alegerea perfecta atunci cand doresti ca tinuta ta sa adopte un aer sofisticat. Descopera colectia de rochii de seara conice si lasa-te invaluita in vraja toamnei, imbinand confortul cu senzualitatea.   

Missgrey @ Sep 20, 2016 +