rootfoot

Cum sa porti rochiile negre elegante, pentru aparitii de invidiat?

Pe rochiile negre elegante poti conta in permanenta, atunci cand iti doresti sa te remarci printr-o prezenta fermecatoare, fara sa depui prea mult efort. Insa uneori, in cadrul anumitor evenimente, poate fi destul de dificil sa iesi in evidenta purtand o rochie eleganta neagra, intr-o mare de rochii care mai de care mai stralucitoare. Pentru astfel de situatii, exista anumite secrete pe care le poti pune in aplicare, in asa fel incat sa te faci remarcata printr-o aparitie de invidiat cu rochia ta neagra, chiar si la cele mai somptuoase evenimente. 

Argumetele in favoarea rochiilor negre elegante sunt de prisos. Da, orice femeie le indrageste nespus si niciunei femei nu ii lipseste cel putin un astfel de model din garderoba sa - fie ea festiva, smart-casual sau casual-chic. Si cum sa nu iubesti o rochie neagra, atunci cand stii ca e acolo de fiecare data cand ai nevoie de ea, si absolut niciodata nu te dezamageste? 

rochie-neagra-elegantaDaca ai destula imaginatie, iti poti reinventa in fiecare zi rochia neagra eleganta, si intotdeauna sa surprinzi prin tinuta creativa si prin abordarile inedite. Exista multe metode prin intermediul carora poti sa adaugi rochiei tale negre o alura complet diferita si surprinzatoare in sens pozitiv. Daca modelul de rochie neagra eleganta iti permite, il poti purta in combinatie cu cizme foarte inalte si o jacheta de piele, pentru o aparitie cat se poate de avangardista. O astfel de tinuta se potriveste de minune cu evenimente precum o iesire in oras cu prietenii, un weekend petrecut in aer liber sau un festival. 

Pentru a iesi in evidenta purtand o rochie eleganta neagra, si te identifici cu personalitatile indraznete, iti recomandam sa combini texturile contrastante, pentru un efect pur si simplu wow. Spre exemplu, o rochie neagra din piele s-ar potrivi de minune cu accesorii ce contin detalii din tul sau dantela, la fel cum o rochie neagra din dantela poate fi foarte usor combinata cu accesorii din piele. 

Opteaza pentru rochii negre elegante care inspira senzualitate, pentru un plus de mister feminin. Exista nenumarate optiuni in ceea ce priveste modelele de rochii negre elegante care dezvaluie suficient pentru a atrage, dar care iti pastreaza, totusi, alura classy. Incepand de la rochiile elegante negre cu umerii goi, si pana la rochiile negre elegante cu bustul confectioant din dantela semi-transparenta, cu siguranta iti poti gasi favorita. 

Accesorizeaza-ti rochia neagra eleganta favorita cu o pereche de pantofi stiletto si un clutch elegant pentru un plus de sofisticare si pentru o alura luxurianta. De asemenea, poti purta o rochie enagra eleganta in combinatie cu sandale fine cu toc inalt, pentru un plus de senzualitate si pentru a-ti pune in valoare formele feminine. Daca rochia ta neagra eleganta favorita este decoltata, atunci poti opta pentru o coafura stransa la spate si un colier statement care sa accentueze frumusetea tinutei tale. Iar pentru sezonul rece, iti recomandam sa optezi pentru dresuri cu pattern elegant pentru un plus de rafinament. 

Confectionata din dantela pretioasa brodata manual cu paiete, rochia neagra eleganta Ingrid este alegerea perfecta pentru garderoba ta festiva. Croita in linie conica, pentru a urmari subtil liniile siluetei tale, rochia eleganta neagra Ingrid se face remarcata prin maniera inedita in care imbina simplitatea cu detaliile pretioase. Jocurile de transparenta de la nivelul bustului iti asigura un plus de mister feminin, in vreme ce prezenta paietelor ii confera doza necesara de stralucire pentru a-ti facilita alegerea accesoriilor. Datorita lungimii sale midi, rochia eleganta neagra se potriveste de minune chiar si la cele mai speciale evenimente. 

Descopera rochiile negre elegante marca Miss Grey, si poarta-le in cele mai creative combinatii, inspirandu-te din propunerile noastre!

Missgrey @ Aug 19, 2016 +