rootfoot

Rochiile verzi: cum le accesorizam?

Rochiile verzi sunt o alegere insipirata indiferent de sezon. In functie de anotimp, insa, exista mai multe recomandari si tendinte in moda in ceea ce priveste felul in care le porti si accesorizezi. Daca in sezonul rece, rochiile verzi sunt adesea purtate in combinatie cu negru, in sezonul cald se recomanda ca rochiile verzi sa fie purtate in combinatie cu accesorii in tonuri neutre, cum ar fi bej sau nude (asta pentru ca rochia verde este impresionanta prin definitie, iar negrul nu face decat sa o incarce si sa distraga atentia de la ea, motiv pentru care se recomanda doar pentru outfit-urile de toamna-iarna). Tot in sezonul cald, poti alege sa accesorizezi rochiile verzi cu tonuri de maro, pentru un plus de eleganta.

 

Cum accesorizezi o rochie verde pentru un look clasic?

 

Poti sa asortezi o rochie verde de seara cu accesorii in nuante metalice, aurii sau argintii. O pereche de sandale sau stiletto in cu straluciri pretioase, un clutch cu design modern, texturat, iar ca bijuterii o bratara si/sau cercei delicati, din aur, argint sau chiar impodobite cu jad sau smarald, vor completa un look sofisticat, perfect pentru petreceri cu dress code formal.

 

Cum asortezi o rochie verde ca sa obtii un look chic?

 

O rochie verde de zi sau una eleganta, ideala pentru petreceri de cocktail, va arata incredibil de chic si rafinat cu accesorii in tonuri de maro, cupru sau bronz.

Pentru un efect glam poti sa asortezi rochia verde cu sandale in nuante metalice de bronz, un clutch cu straluciri pretioase de cupru, iar ca bijuterii poti alege intre aur rosu si chihlimbar.

 

Poarta rochiile verzi de seara in combinatie cu accesorii aurii si argintii

 


Daca iti doresti sa obtii o imagine glam, te sfatuim sa porti rochiile verzi in combinatie cu auriu sau argintiu. Astfel, purtand accesorii aurii, vei adauga un efect de lux asupr aimaginii tale, in vreme ce rochie verde eleganta accesoriile argintii vor pune in valoare reflexiile subtile de albastru ale culorii rochiei verzi. In caz ca te hotarasti ca la urmatoarea ocazie speciala sa porti o rochie verde, iti recomandam sa o accesorizezi cu o pereche de pantofi cu toc inalt in tonuri calde de auriu; completeaza-ti look-ul cu o pereche de cercei pretiosi si eleganti, si cu o geanta tip plic aurie, si bucura-te de o seara de exceptie. 

 

Rochiile verzi elegante avantajeaza pe oricine

 

Poate unul dintre cele mai mari avantaje ale rochiilor verzi este ca acestea pun in valoare pe oricine, indiferent de nuanta pielii, a parului, de culoarea ochilor sau de stilul personal. Culoarea pretioasa arata superb in combinatie cu accesorii pe care deja s-ar putea sa le ai in garderoba ta. Trebuie sa stii ca nu exista o reteta speciala atunci cand vine vorba despre a-ti alege rochia verde potrivita, intrucat fiecare femeie este capabila sa isi dea seama care tip de rochie verde o avantajeaza cel mai mult - din perspectiva modelului, pentru ca, asa cum am mai mentionat, culoarea va flata pe oricine. Grabeste-te sa iti achizitionezi modelul de rochie verde preferat, inspirandu-te din recomandarile Miss Grey pentru aceasta vara:

Vrei o rochie verde scurta pe care sa o poti purta in diferite circumstante? Iti recomandam rochia scurta verde Blanche, cu fluturi albi. Motivele perfecte pentru sezonul cald, in combinatie cu design-ul in stil retro al superbei rochii scurte verzi o transforma intr-un must have ala cestui sezon. Poart-o in combinatie cu o pereche de pantofi cu toc inalt, sau - de ce nu - cu balerini in tonuri de bej sau nude, si fa-te remarcata atat la evenimentele speciale, cat si la orice iesire cu prietenii la care alegi sa porti superba rochita.

 

Rochiile de seara verzi: cum le accesorizezi in functie de eveniment?

 

Creeaza o tema pentru accesoriile rochiei de seara verzi. Fie ca bazezi aceasta tema pe culoare, pe epoca cu care poate fi corelat stilul rochiei de seara verzi pe care o porti, pe textura acesteia sau orice alt element care poate sa lege rochia ta verde de seara cu accesoriile pe care alegi sa le porti. Confectionata integral din dantela, supera rochie verde de seara Noelle poate fi purtata in combinatie cu accesorii in diverse tonuri de verde, spre exemplu. De asemenea, poti opta pentru pantofi cu detalii din dantela sau creati din dantela. Pentru a evidentia textura rochiei de seara verzi Noelle, poti opta pentru pantofi si geanta confectionate din piele.

Gaseste accesorii care se potrivesc cu stilul sau efectul rochiei de seara verzi. Pentru o rochie al carui croi este drept, si in stilul careia predomina liniile verticale, spre exemplu, pantofii cu toc inalt si o geanta de tip plic pot sa fie o alegererochie-de-seara-verde-dantela mult mai inspirata decat platformele si o granta mare de umar.

Selecteaza-ti accesoriile potrivite pentru eveniment. Daca porti rochia de seara verde la un eveniment legat de locul de munca, spre exemplu, s-ar putea sa iti doresti sa alegi accesorii care sunt mai conservatoare si au o alura business, decat cele pe care le-ai purta in mod obisnuit la o petrecere.

Alege accesorii care iti echilibreaza proportiile. Daca zona inferioara a corpului este mai lata, incearca sa porti un sal sau o esarfa cu rochia de seara verde, o jacheta eleganta de seara si cercei de tip statement. O pereche de platforme sau o curea lata, pe de alta parte, te pot ajuta sa echilibrezi un bust mai proeminent.

Distrage atentia de la zonele cropului pe care nu vrei sa le evidentiezi. Opteaza pentru culori neutre sau monotone sau pentru accesorii simple pe care sa le combini cu rochia ta de seara verde. Negru, albastru navy sau accesoriile in tonuri de maro sunt cateva dintre optiunile pe care le poti alege in combinatie cu rochia de seara verde pe care o porti (evident, depinde mult nuanta acesteia si stilul in care estge creata).

Rochiile verzi lungi - garantia unei aparitii de poveste

 

rochie verde lungaPentru ocaziile speciale, care impun o tinuta mai somptuoasa, avem doua recomandari. Prima, este pentru femeile care isi doresc o rochie verde lunga extravaganta, moderna, care sa le scoata din anonimat si sa le puna in valoare formele feminine. Confectionata din triplu voal elastic verde, rochia verde lunga impresioneaza datorita design-ului sau original si extravagant. Pretioasa prin definite, rohcia nu are nevoie de multe accesorii, intructa te transforma pe tine intr-o adevarata bijuterie, la orice eveniment ai alege sa o porti.

Iti doresti o rochie verde lunga care sa iti confere o alura diafana, cu accente romantice? Alege rochia de seara verde lunga Elisse, confectionata din voal de matase si cu aplicatie pretioasa in talie, care se remarca prin croiul atent realizat si prin simplitatea unui design rafinat si de bun gust. Cupele iti pun bustul in valoare, aplicatia pretioasa atrage atentia asupra taliei tale, iar culoarea vibranta te scoate din anonimat la orice eveniment o vei purta.

 

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti rochia verde preferata dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie!

Missgrey @ May 18, 2015 +