rootfoot

Rochii lungi de seara elegante la moda in aceasta primavara

Schimbarea de anotimp aduce in viata ta si foarte multe evenimente la care va trebui sa participi. Te asteapta o primavara si o vara cu o multitudine de ocazii speciale, pentru care va trebui sa adopti tinute pe masura. De aceea, este indicat sa incepi sa cauti de acum rochii lungi de seara elegante in tendinte anul acesta, pentru a le adauga garderobei tale festive in asa fel incat sa impresionezi prin aparitiile tale la numeroasele evenimente care te asteapta. 

Am lansat o noua colectie de primavara pentru care rochiile de seara lungi elegante reprezinta un element central. Pornind de la ideea ca o femeie trebuie sa fie pregatita din punct de vedere vestimentar pentru absolut orice situatie, am creatrochie-de-seara-lunga-eleganta-lila rochii care sa se potriveasca oricarei situatii: de la rochiile de zi versatile, perfecte pentru tinute elegante sau casual-chic, la rochii cocktail ideale pentru evenimentele semi-formale si pana la rochii lungi de seara elegante, creatiile aferente noii noastre colectii de primavara pot constitui o garderoba feminina completa pentru acest sezon.

rochie-lunga-de-seara-eleganta-mentaPentru aparitii  inedite la urmatoarele ocazii speciale de sezon, iti recomandam rochia lunga de seara eleganta Laurie. In tonuri vibrante de verde menta, cu accente fresh, rochia de seara lunga Laurie confectionata din voal creep iti asigura o alura fermecatoare, atat datorita culorii deosebite, cat si a design-ului care imbina in proportii armonioase eleganta cu modernismul. Decolteul in forma de inima iti evidentiaza si pune in valoare bustul sustinut de cupe, in vreme ce fronseurile de la nivelul bustului iti asigura valorificarea siluetei. Formele feminine iti sunt puse in evidenta de design-ul menit sa iti urmareasca discret liniile corpului, iar alura misterioasa si seducatoare este completata de deschizatura de pe picior a rochiei lungi de seara elegante. Ideala in combinatie cu un colier statement, rochia de seara lunga este un must-have pentru garderoba ta de sezon. Disponibila si pe culoarea roz prafuit, rochia poate sa te fascineze indifrent de preferintele pe care le ai in materie de stil sau gama cromatica. 

Stilul A-line isi spune, la randul sau, cuvantul in ceea ce priveste trendurile acestui an. Daca indragesti si tu acest stil datorita capacitatii sale de a-ti pune in valoare calitatile si de a minimiza defectele, iti recomandam doua modele superbe de rochii lungi de seara elegante pe care sa le adaugi garderobei tale festive: confectionate din voal si impresionante datorita atentiei acordate detaliilor, rochiile lungi de seara Kora si Athena difera prin efectul pe care il au asupra purtatoarei, prin culoare si stil. Ambele rochii lungi de seara elegante iti pun in valoare bustul si silueta, si iti ofera repere in ceea ce priveste accesorizarea prin intermediul aplicatiilor pretioase fie de la abza gatului, fie din talie. Extrem de feminine si sofisticate, rochiile de seara lungi in stil A-line sunt intotdeauna o alegere inspirata pentru ocaziile speciale.

Tu ce model de rochii lungi de seara elegante preferi, pentru acest sezon? 

 

Missgrey @ Mar 09, 2016 +