rootfoot

Poarta rochii nude si fii mereu in tendinte

Purtarea unei rochii nude nu mai intra de multa vreme in categoria atitudinilor vestimentare conservatoare. Acum, hainele in culori neutre, a caror intensitate variaza de la nuanta sampaniei la cea a nisipului, uneori indulcite cu o tusa de roz pal sau piersiciu, sunt printre preferatele designerilor din toata lumea.

Poate crezi ca o tinuta nude este prea monotona si nu va reusi sa-ti dea stralucirea pe care o doresti, mai ales la un eveniment special sau atunci cand doresti sa iesi in evidenta, insa lucrurile stau exact invers.

De ce? Pentru ca aparenta minimalista si neintinata a acestei culori lasa mult loc imaginatiei, conferindu-i adaptabilitate.

 

Reguli de purtare a rochiei nude

 

Alege sa porti rochii nude in nuante putin mai inchise sau deschise decat pielea ta cu cateva tonuri, pentru a nu lasa impresia ca lasi prea multa piele la vedere. De exemplu, daca ai pielea deschisa la culoare, orienteaza-te cu incredere spre acele tonuri de bej amestecate cu un strop de roz, iar daca ai tenul masliniu, sau esti bronzata, ti se potrivesc toate nuantele, de la crem pana la nude cu reflexii laptoase.

Evita sa te invalui intr-un outfit lung, all nude, daca tu crezi ca nu te vei simti confortabil, si incearca sa porti mai degraba rochii scurte care se incadreaza in aceasta paleta cromatica. Deasemenea, e bine sa stii ca poti intensifica efectul unei rochii nude, alegand un material cu un print discret, sau chiar o combinatie de tesaturi. Nu te teme sa jonglezi cu intensitatea tinutei printr-un fin reglaj al accesoriilor, alegand fara teama, dar fara sa exagerezi, bijuterii din aur sau argint, posete negre sau in aceeasi gama de culori cu rochia, insa cu una-doua nuante mai inchise, si pantofi negri, aurii, crem sau bej.

 

 

Rochii Nude Miss Grey

 

Miss Grey ti-a pregatit in noua colectie de primavara rochia Lucinda, care reuseste, atat prin croiala flatanta, accentuata in zona taliei printr-o insertie neagra, cat si prin melanjul atractiv de tull cu buline, bordura eleganta din antic si benzile verticale sofisticate, din dantela brodata, sa iti ofere o optiune invioratoare pentru deja consacrata mica rochie neagra. Alternanta de transparenta de la nivelul manecilor si senzualitatea intrinseca a nuantei nude sporeste feminitatea acestei rochii scurte, facand-o mai mult decat potrivita pentru o ocazie speciala din viata ta.  Datorita infatisarii pretioase a tinutei, nu vei avea nicio problema in a gasi accesoriile potrivite: o pereche de cercei discreti si niste sandale din aceeasi paleta cromatica vor fi suficienti pentru ca tu sa iti faci o aparitie de neuitat.

 

Miss Grey te invita sa-ti gasesti preferata dintre cele mai populare rochii de seara scurte, intr-o varietate de nuante chic.

 

 

Missgrey @ Mar 04, 2017 +