rootfoot

Rochii de nunta - cum iti alegi modelul perfect?

Alegerea rochiilor de nunta este una dintre cele mai dificile alegeri pe care trebuie sa le facem in materie de vestimentatie. In functie de rolul pe care il ai in cadrul evenimentului, trebuie sa te asiguri ca porti modelul de rochie de nunta perfect: care sa te avantajeze fizic vorbind, sa iti puna in valoare calitatile naturale, si sa se potriveasca cu tematica si statusul tau din cadrul evenimentului. Rochiile de domnisoara de onoare sunt diferite complet fata de rochiile pentru soacre sau de rochiile pentru nasa. Pentru a-ti face alegerea mai usoara, ti-am pregatit cateva sfaturi si sugestii de rochii de nunta din care sa te inspiri atunci cand iti alegi tinuta pentru nuntile acestei veri. 

Rochiile de domnisoara de onoare

rochie-de-nunta-domnisoare-de-onoareRochiile de domnisoara de onoare ies cel mai mult in evidenta la o nunta, si sunt si cele mai cunoscute piese vestimentare care se leaga de acest eveniment - evident, dupa rochia de mireasa. Exista multe rochii de domnisoara de onoare care raman aruncate in sifonier sau pe rafturile magazinelor pentru ca femeile le considera atat de urate, incat nu mai pot fi purtate a doua oara. Si prin asta, nu trebuie sa intelegem ca modelele in sine sunt neplacute, ci faptul ca rochiile de domnisoara de onoare nu au fost alese asa cum trebuie, in functie de forma corpului si de avantajele naturale ale fiecarei purtatoare in parte. 

Rochiile de domnisoara de onoare sunt importante pentru ca, daca nu sunt alese asa cum trebuie, ele pot sa strice intreg evenimentul, dat fiind faptul ca vor fi al doilea cel mai privit lucru de catre invitati, dupa vestimentatia mirilor. Cu toate acestea, daca urmezi cateva directii clare atunci cand alegi rochiile pentru domnisoarele de onoare, nu vei avea parte de surprize neplacute. 

Ai intotdeauna grija ca rochiile pentru domnisoarele de onoare sa fie alese in asa fel incat sa se potriveasca cu forma corpului fiecareia dintre ele, si sa fie in ton cu tematica cromatica a evenimentului. Chiar daca este important ca rochiile de domnisoara de onoara sa fie la fel, nu este deloc deranjant sa ai putina diversitate, atata timp cat pastrezi aceleasi culori si, eventual, acelasi material pentru rochiile de domnisoara de onoare. 

Daca nu stii inca ce sa alegi, iti recomandam calduros rochia de domnisoara de onoare Nety. Confectionata din dantela paietata rosie, rochia scurta de nunta este perfecta pentru acest rol: suficient de sofisticata si provocatoare incat sa atraga atentia, rochia scurta rosie este si destul de simpla pentru a impresiona in sens pozitiv si pentru a nu eclipsa mireasa. 

Rochii pentru soacre

Chiar daca ziua nuntii este considerata ziua miresei, si toata atentia invitatilor este indreptata inspre ea, exista si alte persoane cu un status important in cadrul evenimentului, care contribuie la organizarea impecabila a acestuia, rochie-de-nunta-pentru-soacra si care trebuie sa se diferentieze de ceilalti invitati prin eleganta. De aceea, rochia pentru soacra trebuie sa fie aleasa in asa fel incat sa o avantajeze fizic vorbind, sa se plieze pe forma corpului sau, si sa o scoata in evidenta. 

Cel mai sigur mod de a iesi in evidenta cu rochia de soacra este sa alegi un model intr-o culoare complementara cu tema nuntii si cu rochiile domnisoarelor de onoare. Daca ramai pe aceeasi culoare, exista riscul ca gama cromatica a evenimentului sa fie una monotona, si cu siguranta nimeni nu isi doreste asta. 

Daca in cazul rochiilor pentru domnisoare de onoare ti-am recomandat rochia rosie Nety, in cazul rochiei pentru soacra iti recomandam calduros rochia lunga de seara Elisse. Confectionata din voal de matase verde si cu aplicatie pretioasa in talie, rochia lunga Elisse este ideala pentru soacre. Materialul vaporos si fluid urmareste discret liniile corpului, astfel incat defectele tale sunt minimizate, iar decolteul in forma de inima atrage atentia asupra bustului, sporind eleganta superbei rochii de ocazie.

 

Rochii pentru nasa

rochie-de-nunta-pentru-nasaPentru ca nasii au si ei un rol foarte important in cadrul nuntii, este esential ca tinutele lor sa fie spectaculoase. In alegerea rochiei de nasa este necesar sa se tina cont de tematica nuntii in principal, mai ales din punct de vedere cromatic, insa amprenta personala trebuie sa fie si ea vizibila. De aceea, rochiile pentru nasa trebuie alese tinand cont de constitutia fizica a purtatoarei, astfel incat acestea sa o avantajeze si sa ii confere o aparitie iegalabila. 

Recomandarea Miss Grey pentru rochia de nasa perfecta este superba rochie de seara lunga Sara bordo. Confectionata din voal de matase si cu insertii de dantela in jurul decolteului si la spate, rochia de nasa se remarca in primul rand prin eleganta superbei nuante marsala, atat de la moda in acest an. 

Indiferent de rolul pe care il ai in cadrul nuntilor din aceasta vara, intra pe www.MissGrey.ro si alege-ti rochiile de nunta preferate dintre sutele de modele pe care ti le punem la dispozitie! 

 

Missgrey @ May 14, 2015 +