rootfoot

Rochiile rosii de ocazie: cum le accesorizezi?

A purta o rochie rosie inseamna a lasa o impresie de impact imediat, mai ales daca stii cum anume sa o porti. Fiind aproape la fel de populara precum clasica rochie neagra, o rochie rosie de ocazie lasa oamenii sa vada si sa stie ca iti doresti si ca meriti atentia lor. Indiferent de stilul rochiei rosii care iti place cel mai mult, poti purta o rochie de ocazie rosie accesorizand-o astfel incat sa ii evidentiezi culoarea, sau poti purta o rochie rochie de ocazie accesorizand-o cu alb sau negru, pentru un efect deosebit. Oricum ai alege sa o porti, rosul este o culoare vibranta, clasica, puternica si intotdeauna la moda. De aceea, ti-am pregatit cateva sfaturi despre cum sa porti o rochie rosie de ocazie, astfel incat sa stralucesti oriunde ai merge. 

 

Rochiile elegante rosii se potrivesc minunat cu accesorii... rosii

 


Una dintre modalitatile superbe prin care poti accesoriza o rochie rosie este sa alegi sa iti compui intreaga tinuta urmand linia cromatica... rosie. Poti adauga o pereche de pantofi cu
toc rosii, bijuterii cu pietre pretioase rosii, iar daca vrei sa nu exagerezi, poti sa atragi atentia purtand o singura bijuterie pretioasa rosie - cum ar fi o pereche de cercei de tip candelabru sau un pandantiv rochie rosie de ocazierubiniu, pastrand toate celelalte accesorii in lumina unei singure piese. Ai intotdeauna grija ca parul sa fie strans la spate - daca vei alege cerceii, astfel incat farmecul tinutei tale sa fie complet. 

 

Poarta rochiile rosii de seara cu accesorii negre, si e imposibil sa dai gres 

 

Obtine un look clasic imbinand rosul cu negru. Fie ca adaugi o curea neagra rochiei de ocazie rosie, o pereche de pantofi sau o geanta eleganta neagra, vei reusi sa iti creezi un look de exceptie, ideal pentru evenimentele speciale de seara. Rochia de ocazie rosie Nety, confectionata din dantela paietata rosie, este unul dintre modelele de rochii rosii care pot fi purtate la orice eveniment. Iti recomandam sa o accesorizezi cu o geanta eleganta neagra din piele lacuita, de la L'Art No. 29, pentru a obtine un efect clasic si usor dramatic.

 

Alege o aparitie delciata combinand rochiile rosii de ocazie cu accesorii in culori deschise

 

rochie de ocazie rosiePentru petrecerile verii, poti alege sa iti accesorizezi rochia rosie de ocazie cu alb. Fie ca optezi pentru un colier de perle, cercei cu perle sau o curea eleganta alba sau argintie, albul intotdeauna va conferi tinutei tale un aspect elegant, sofisticat. Rochia de ocazie rosie Mikaela, confectionata din voal de matase, impresionanta si datorita aplicatiei pretioase din talie, poate fi perfect accesorizata cu un plic elegant din piele naturala argintie, iar look-ul tau va fi inegalabil. 

Poti sa adaugi si mai multa culoare tinutei tale daca porti, alaturi de rochia rosie, accesorii in culori primare. Fie ca optezi pentru o geanta, sau pentru bijuterii, combinatia dintre rochia de ocazie rosie si alta culoare primara iti confera o alura funky, moderna si indrazneata. 

Daca alegi sa porti rochiile rosii de ocazie la sarbatori, atunci recomandarea principala este sa le accesorizezi cu culori metalice, cum ar fi argintiu sau auriu. Pretioase prin defintiei, culorile iti vor completa tinuta si iti vor aduce un plus de eleganta. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti rochiile rosii de ocazie preferate dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie, accesorizandu-le cu gentutele L'Art No. 29, disponibile acum pe site-ul nostru!

Missgrey @ May 21, 2015 +