rootfoot

De ce sa alegi o rochie marsala?

O rochie marsala este un must-have pentru garderoba oricarei femei, mai ales atunci cand vine vorba de vestimentatia festiva. Cu siguranta asociezi aceasta culoare cu anul trecut, pentru ca stii ca aceasta nuanta nu numai ca a fost declarata drept culoarea anului, dar toate femeile s-au indragostit de ea instantaneu. Incepand de la tinutele elegante si pana la cele casual, tonurile de marsala au fascinat lumea modei. Iar impactul a fost atat de puternic, incat culoarea a ramas in voga si in acest an, si ne incanta la fel de mult ca si in 2015. 

rochie-marsala-lungaNoi credem ca ar trebui sa ai in garderoba o rochie marsala nu din considerente de trend, ci datorita calitatilor si proprietatilor pe care aceasta culoare le are. Extrem de bogata, puternica, pasionala, feminina si in acelasi timp eleganta, tonurile de marsala reusesc sa flateze orice femeie, indiferent de culoarea tenului, a parului sau a ochilor, si indiferent de tipul de eveniment la care trebuie sa participi. Suficient de puternica pentru a atrage atentia, dar indeajuns de misterioasa si dramatica pentru a conferi o eleganta desavarsita oricarei tinute festive, culoarea marsala se inscrie cu succes in categoria celor mai indragite nuante pentru rochiile elegante. 

O rochie marsala pentru garderoba ta inseamna un accesoriu vestimentar pe care il poti purta in repetate randuri, la numeroase categorii de evenimente. Iata ce iti recomandam pentru a te asigura ca vei impresiona prin aparitia ta si ca vei atrage toate complimentele invitatilor: 

Confectionata din voal fin ce ii confera un aer diafan si vaporos, rochia marsala de seara Sara se remarca printr-o eleganta deosebita, care te incanta de la prima privire. Croita in stil A-line, rochia marsala lunga are capacitatea de a crea iluzia unei talii bine definite, fiind, astfel ideala pentru orice conformatie, dat fiind faptul ca iti sunt puse in valoare atuurile si minimizate defectele. Insertiile de dantela de la nivelul spatelui si de la decolteu nu fac decat sa sporeasca farmecul acestei tinute de seara, adaugandu-i un plus de sofisticare, romantism si feminitate. Ideala pentru cele mai speciale evenimente, rochia marsala Sara va face cu siguranta senzatie in acest sezon. 

Tu ce rochie marsala ai purta la eveniemntele de sezon?

Missgrey @ May 19, 2016 +