rootfoot

Fii atragatoare cu rochii scurte de seara rosii

„Moda este arhitectura, succesul unei aparitii sta in proportii.”, afirma style icon-ul francez, Coco Chanel, un model pentru femeia moderna, care prefera stilul elegant, timeless. Asadar, noi, femeile, trebuie sa ne punem in valoare corpul cu incredere si sa ne bucuram de formele naturale. Rochiile scurte de seara din dantela, potrivite siluetei tale, vor face furori printre privitori.

 

Dantela in nuante de rosu

 

Cu siguranta o rochie din dantela este o piesa ilustra, ce se regaseste in permanenta printre viziunile artistice ale creatorilor de frumos. Dantela, o tesatura fina, feminina, iti creeaza o infatisare regala, demna de o femeie delicata.  Aceasta retea de fire cu aplicatii de broderie manuala infrumuseteaza si da outfit-ului un ton unic, jucaus.

Culoarea rosu confera forta, este pasionala si te invaluie intr-o alura rafinata. In niciun caz nu vei trece neobservata intr-o rochie rosie. Asortarile de top sunt cu: negru, nude, alb, auriu si chiar argintiu. Profita de aerul glamouroferit de rochia de seara si adauga bijuterii fine ca sa nu incarci tinuta, caci rochia de dantela cu broderie este ea insasi o bijuterie. Indiferent de anotimp, poti fi sigura ca vei arata fabulos invaluita intr-o nuanta fermecatoare de rosu.

 

Cand poti purta rochii scurte de seara rosii

 

Te pregatesti intens pentru nunta anuntata in familie, printre prieteni? Vrei sa fii o domnisoara de onoare stilata, o aparitie de vis la cununia civila si o prezenta cu adevarat diafana la petrecerea onomastica? Seara, cand luminile sunt atintite spre tine, vei straluci intr-o rochie brodata rosie. O poti purta cu o pereche de pantofi sau sandale in nuantele amintite anterior si vei arata chic.

Cand rochia are o croiala in clos, adica in forma de clopot, realizata fara cusatura, poti fi sigura ca vei dansa in voie, fara sa fie nevoie sa o rearanjezi frecvent. Vei putea pasi foarte degajat gratie acestei forme, iar imperfectiunile din zona soldurilor vor fi mascate cu usurinta. Alege un model cu un decolteu in V sau cu detalii care dau impresia de volum in partea superioara,pentru a-ti evidentia bustul,iar in cazul in care vrei sa acoperi zonele de pe brate care nu te flateaza, poti alege rochiile cu maneci.

 

 

Miss Grey si rochia rosie senzationala

 

Caracterizata printr-un ?arm indiscutabil, rochia Norina rosie iti accentueaza talia, iar insertiile transparente adauga un efect misterios. Vei adora spatele acoperit de dantela si felul in care designul acestuia dezvaluie elegant pielea. Manecile sunt lungi si, de asemenea, foarte bine structurate, cu aplicatii de broderie florala care-ti acopera senzual pielea. Aceasta rochie se va adapta cu usurinta la evenimentele importante din viata ta.

Descopera si tu nuantele puternice in rochiile scurte de seara din dantela marca Miss Grey si vei avea parte de un outfit elegant si ispititor.

 

Missgrey @ Mar 03, 2017 +