rootfoot

Ce sa nu porti niciodata cu o rochie verde smarald

Flateaza orice tip de ten, orice culoare de par si se integreaza armonios in aproape orice stil vestimentar, insa o rochie verde smarald iti va spune fara jena Nu! atunci cand vei incerca sa ii alaturi un accesoriu nepotrivit. Nuanta pretioasa si opulenta, fara a fi catusi de putin greoaie pentru privire, de verde smarald, arata uimitor in combinatie cu o multime de alte culori. Sa recunoastem, o rochie verde smarald cucereste printr-un farmec aproape magic, si nu ar trebui sa ne mire lucrul acesta, avand in vedere ca verdele este culoarea vietii, a renasterii si a nemuririi.

 

Nu purta niciodata o rochie verde smarald cu urmatoarele accesorii

   

Spuneam ca nuanta verde smarald este extraordinar de permisiva, insa exista o mica mentiune: daca nuanta aceasta coloreaza o rochie eleganta de seara, atunci exista cateva accesorii pe care e preferabil sa le eviti la o petrecere cu dress code. Bineinteles, cand vine vorba de un outfit lejer, de zi, lucrurile se schimba si regulile se relaxeaza.

Hai sa vedem insa ce nu trebuie sa porti niciodata cu o rochie verde smarald, daca vrei sa fii complimentata pentru stilul tau fabulos, bineinteles.

 

  • Pantofi albi

 

Chiar daca albul arata foarte frumos in combinatie cu verdele smarald, asta nu inseamna ca ar trebui sa porti, de fapt, pantofi albi. Cel mult sandale albe de plaja, dar daca incalti asa ceva, atunci nu mai porti rochia de ocazie verde smarald. Exista multe variante cromatice in nuante deschise, potrivite pentru pantofi, care vor completa de minune tinuta, asa ca poti merge, la propriu, pe varianta pantofilor nude, aurii sau argintii.

 

  • Poseta in tonuri mate de maro

 

Intr-adevar, verdele se asorteaza cu nuantele de pamant, iar o tinuta de zi compusa din piese vestimentare in aceste culori va arata extrem de chic. Totusi, daca participi la o petrecere de nunta, de exemplu, unde vrei sa arati spectaculos, renunta la nuantele mate de maro sau cafeniu, in favoarea unui clutch in tonuri metalice de cupru sau bronz. Mizeaza pe stralucire si vei reusi sa obtii efectul maxim.

 

  • Coliere statement in aceeasi nuanta ca rochia verde smarald

 

Cu foarte, foarte putine exceptii, care tin seama de forma decolteului si de textura rochiei verde smarald (bineinteles ca o rochie din materiale pretioase, din paiete sau cu multe detalii de croiala, va fi mult mai bine scoasa in evidenta de bijuterii subtile si cat mai discrete), o tinuta in aceasta nuanta care te duce cu gandul la bijuterii si comori nepretuite va avea un efect mai intens in combinatie cu o pereche delicata de cercei-perla sau statement, in nuante argintii sau aurii.


Iar daca ai vreun dubiu cand iti alegi accesoriile pentru o tinuta in care rolul principal il are rochia verde smarald, atunci tine minte ca o poti combina in orice variante cu nuante metalice, fie ca sunt aurii, argintii sau de bronz, si vei arata impecabil.

Missgrey @ May 31, 2017 +