rootfoot

Cum sa porti cu stil rochii de seara din catifea

Zilele racoroase de toamna sunt ideale pentru a purta rochii de seara din catifea, asa ca astazi vom incerca sa patrundem secretele acestei fabuloase tesaturi care adauga o nota de dramatism si senzualitate oricarei tinute.

 

Evocand sofisticarea unor vremuri atat de vechi incat minimalismul nici macar nu era o optiune, catifeaua se comporta excelent atat intr-o tinuta casual, cat si intr-una de ocazie, insa exista cateva detalii de care trebuie sa tii seama inainte de a decide cum si cand sa o porti.

 

Ca sa te obisnuiesti, poti incepe prin a introduce cate un detaliu catifelat in tinuta

 

Inainte sa treci la nivelul elegantei elaborate, te poti antrena purtand accesorii din catifea, iar partea buna este ca acestea se integreaza de minune atat intr-un look de zi, cat si intr-unul mai sofisticat. Este totusi important ca tinuta sa contina un singur detaliu sau o singura piesa vestimentara din catifea. Rasfata-te cu posete, pantofi sau chokere din catifea, joaca-te cu nuantele si lasa-te invaluita de vraja unei texturi de o finete ademenitoare.

 

     

    Cum accesorizezi modelele de rochii de seara din catifea?

     

    Pe cat este de fermecatoare o rochie de seara din catifea, pe atat poate fi de dificil uneori sa-i gasesti accesoriile potrivite. E mai bine sa lasi rochia sa joace rolul principal, iar daca vrei sa porti totusi bijuterii, alege-le pe cele mai simple: coliere care complimenteaza linia decolteului, din metale pretioase sau perle, un inel de cocktail sau o pereche de cercei candelabru cu luciri discrete.

     

    Cu aspectul ei bogat si stralucirea specifica, aceasta tesatura are un aer aproape nostalgic, care va fi bine pus in valoare de niste accesorii vintage, bine alese.

     

    Pregateste-te sa fii sexy si sofisticata in rochii de seara din catifea

     

    Putine tesaturi iti invaluie trupul cu atata delicatete precum catifeaua, iar piesele vestimentare cu croiala bodycon iti vor evidentia seducator formele, transformandu-te intr-o prezenta maiestuoasa de pe care privirile celor din jur nu se vor putea dezlipi.

     

    Alege rochiile de seara din catifea bordo pentru un look regal, verde pentru un aer misterios sau albastru pentru o nota dramatica, iar daca esti pregatita sa arati cu adevarat fabulos, mizeaza pe rochiile din catifea cu insertii de dantela fina brodata si bucura-te de serile magice ale acestei toamne.

     

    Missgrey @ Sep 28, 2017 +