rootfoot

Accesorizarea unei rochii de catifea rosie

Rochiile de catifea rosie ne solicita atentia din in ce in ce mai mult, mai ales datorita faptului ca se apropie sarbatorile de iarna, o perioada care va culmina cu evenimente care mai de care mai deosebite. Fie ca deja incepi sa te gandesti la tinutele tale pentru Revelion, fie pentru petrecerea de Craciun, este foarte important sa stii cum anume poti accesoriza o rochie de catifea rosie pentru a te face remarcata in randul invitatilor. 

Poate te intrebi de ce am ales sa vorbim despre rochiile rosii din catifea si nu alte accesorii vestimentare. Raspunsul este dat de faptul ca materialul acesta este ideal pentru vestimentatia festiva din sezonul rochie-de-catifea-rosierece, anotimul acesta fiind singurul cand putem sa ne bucuram de luxurianta acestei texturi mereu indragite in randul femeilor din intreaga lume si al creatorilor de moda. Confortabile, dar deosebit de feminine si elegante, rochiile de catifea rosie sunt o achizitie fenomenala pentru garderoba noastra festiva, fascinand prin delicatete si invitand la visare. 

Rochiile din catifea rosie sunt destul de versatile in ceea ce priveste alegerea accesoriilor cu care sa le combini. Spre exemplu, pentru petrecerile de sarbatori, iti recomandam sa porti rochia din catifea rosie in combinatie cu bijuterii, pantofi si clutch-uri in tonuri de auriu, pentru un plus de stralucire. In plus, contrastul dintre aceste doua culori se incadreaza perfect in peisajul momentului, aducand asupra ta o alura magica. Poti sa porti rochia rosie din catifea favorita si in combinatie cu perle, pentru o aparitie luxurianta. De asemenea, rochiile din catifea rosie arata superb daca sunt asortate cu tonuri de argintiu, nude sau negru. Daca esti mai indrazneata, poti opta si pentru accesorii tip color-block, insa fii foarte atenta la dozaj, intrucat nu iti doresti supraincarcarea acestui articol vestimentar si asa suficient de elegant si pretentios din punct de vedere al imaginii.

Miss Grey iti recomanda sa porti rochia de catifea rosie Sandra, la evenimentele speciale din sezonul rece. Avand o croiala conica datorita careia formele tale feminine sunt frumos evidentiate, rochia rosie Sandra este confectionata din catifea de calitate, si se distinge prin insertiile de dantela fina neagra situate in zona bustului si a spatelui. Decolteul in V, atent conturat de dantela neagra fina, alaturi de detaliile transparente de la spate, contribuie la conferirea unei aluri deosebit de elegante si seducatoare. In plus, lungimea midi a rochiei rosii de catifea Sandra iti permite sa o porti chiar si acolo unde codul vestimentar pare mult mai riguros. Lasa-te imbratisata de textura moale a catifelei, si vei primi numeroase complimente oriunde alegi sa o porti. 

Descopera colectia de rochii de catifea marca Miss Grey, si bucura-te de cele mai elegante tinute festive in acest sezon. 

Missgrey @ Nov 02, 2016 +