rootfoot

Cand si cum purtam rochii midi?

Lungimea rochiilor pe care le purtam a inceput sa devina un criteriu esential care dicteaza tendintele in materie de moda.Rochiile midi nu sunt nici prea scurte, nici prea lungi; ele descopera in totalitate gleznele si lasa sa se intrevada putin din gambe, iar design-ul a fost definit de catre Vogue ca fiind noua senzualitate feminina. Daca rochiile mini si maxi au devenit deja comune, rochia midi aduce un plus de noutate, motiv pentru care a inceput sa dobandeasca din ce in ce mai multa popularitate.

Daca te intrebi care sunt potentialele avantaje ale acestui tip de rochii, trebuie sa stii ca, daca le porti corespunzator, design-ul este ideal pentru crearea efectului de alungire a corpului  asta in cazul in care iti doresti sa adaugi cativa centimetri in inaltime siluetei tale, pentru un plus de eleganta si feminitate. In schimb, daca o asortezi complet necorespunzator, silueta si aparitia ta pot fi serios compromise.

Rochiile midi pot fi purtate de catre orice femeie, avand in vedere ca exista o multitudine de modele si culori care flateaza orice tip de silueta. In stil minimalist si drepte, voluminoase, mulate, din matase, rochie-mididantela sau voal  rochiile midi exista in cele mai diverse modele disponibile. Rochia midi are o eleganta aparte, chiar daca nu toate femeile o apreciaza la acest nivel.

Perioada de glorie a rochiei midi a fost undeva in jurul anilor 60. Revenirea acestei tendinte in lumea modei nu face decat sa confirme faptul ca a existat un exces de vulgaritate la nivel de tinute vestimentare feminine, iar conceptul de eleganta a inceput sa fie denaturat si sa se indeparteze de la sensul lui de baza. Mesajul pe care piese vestimentare precum rochiile midi il transmit se refera la faptul ca senzualitatea nu are absolut nimic de a face cu pielea la vedere, si ca eleganta si feminitatea nu se masoara in vulgaritate.

Miss Grey iti recomanda rochia midi Julia, mulata pe corp si confectionata din triplu voal, care iti evidentiaza formele feminine si te pune in valoare. Dantela semitransparenta sporeste aerul misterios, iar design-ul iti confera o aparitie extrem de stilata. Accesorizeaz-o cu pantofi cu toc inalt si vei obtine o tinuta de ocazie de invidiat!

rochie-midi

Rochia midi Grace Somon, din triplu voal si dantela, este o optiune potrivita pentru o aparitie eleganta si rafinata, perfecta pentru orice eveniment deosebit din viata ta. Tocurile si bijuteriile subtile sunt accesoriile care iti completeaza tinuta feminia si senzuala.

Pe www.MissGrey.ro, ai la dispozitie cele mai variate modele si culori de rochii midi, din care o poti alege pe cea care ti se potriveste cel mai bine!

Missgrey @ Sep 03, 2014 +