rootfoot

Rochiile si fustele cu print - piese vestimentare cu atitudine

Moda imprimeurilor nu mai este demult o noutate pentru noi, insa trebuie sa recunoastem ca in ultima perioada, modelele si culorile acestora au evoluat intr-un mod in care nu ne asteptam. Pline de dinamism, indrazneala si arta, rochiile cu print sifustele cu print nu pot lipsi din garderoba niciunei femei care doreste sa fie in pas cu moda. Regasim pe podiumuri modele, forme si culori atat de diverse, rochie-printincat indiferent de stilul vestimentar pe care il ai, este imposibil sa nu gasesti cel putin un articol vestimentar cu print pe placul tau. In plus, (pentru ca tot suntem in prima zi de toamna) printre tendintele-cheie ale acestui sezon se numara… imprimeurile! Iti prezentam cateva tipuri de rochii si fuste cu print, pe care le poti purta in diverse ocazii din viata ta:

1. Printurile geometrice: Formele si liniile exacte – chiar daca vorbim chiar si de dungi colorate sau alte efecte vizuale similare – sunt in mare voga! Ceea ce este special in privinta acestui tip de imprimeuri este faptul ca au capacitatea de a-ti evidentia silueta intr-o maniera nemaintalnita pana acum. In plus, asocierea dintre formele riguroase, extrem de calculate si multitudinea cromatica da nastere unui efect de dinamism care transforma orice tinuta intr-o aparitie deosebita:

rochii-print

2. Printurile artistice: Atunci cand vrei sa adopti un look rafinat si in acelasi timp jucaus, imprimeurile inspirate din arta sunt solutia ideala. Le regasesti in cele mai variate design-uri, forme si culori, iar printre cele mai bine cotate pe scena modei internationale se numara printurile abstracte. Pe langa faptul ca atrag atentia asupra formei corpului tau, acestea creeaza si iluzii optice de o mare frumusete, care iti pot fi de folos atunci cand doresti sa porti haine care sa iti confere aparitii spectaculoase; Miss Grey iti pune la dispozitie rochii si fuste cu print inspirate din arta, pe care le poti achizitiona online:

rochie-print-abstract

3. Printurile obsesive – din aceasta categorie fac parte imprimeurile care contin elemente repetitive, precum printuri florale si vegetale sau mozaicurile. Astfel de piese vestimentare au avantajul de a crea jocuri surprinzatoare de volume si de a conferi tinutei tale dinamism, pe langa faptul ca, in functie de modelul pe care il alegi, ele impresioneaza si printr-un anumit tip de mesaj. Daca vrei sa inveselesti pe roicine, poarta, spre exemplu, fusta cu print matryoshka, marca Miss Grey:

Viziteaza-ne la www.MissGrey.ro, si alege-ti piese vestimentare cu atitudine: ai la dispozitie rochii cu print sau fuste cu print in tendinte, create special pentru tine!

Missgrey @ Sep 01, 2014 +