rootfoot

Cristina Herea iti prezinta cele mai frumoase rochii de Craciun

Iubim Craciunul. Si nu il iubim doar pentru cadouri si timpul liber, ci pentru toata magia care se creeaza in jurul acestei sarbatori. Subit, luna decembrie ne schimba: ne schimba perceptiile si viziunea despre viata, schimba atmosfera cu care ne-am obisnuit timp de 11 luni... Craciunul devine, practic, singurul moment din an in care barierele umanitatii sunt date la o parte, si in care zidurile de prejudecati si ura sunt daramate. Iubirea fata de cei dragi si fata de lintregul Univers este sentimentul predominant. Compasiunea, introspectia si bucuria de a trai sunt  celelalte elemente care transforma aceasta perioada intr-una dintre cele mai importante momente din an. 

rochii-de-craciunDe aceea, fiecare dintre noi ar trebui sa trateze aceasta ocazie ca atare: fa tot ceea ce iti sta in putinta pentru a evidentia magnitudinea sarbatorilor, atat din punct de vedere psihic, cat si fizic si ambiental. Pentru ca suntem femei, hainele fac diferenta. Astfel, chiar daca iti vei petrece Craciunul intr-un cadru intim, alaturi de familie si cei dragi, poarta tinute de craciun speciale, si nu opta pentru pijamale, tricouri largi sau treninguri. Daca inca nu esti decisa in privinta tinutei tale de Craciun, citesti articolul potrivit: Miss Grey ti-a pregatit o colectie speciala, sub numele de Christmas Story, care reuneste cele mai speciale rochii de Craciun la care puteai visa vreodata. 

Cristina Herea, bine-cunoscuta moderatoare TV, s-a indragostit de colectia noastra, asa ca ne-am gandit sa cuantificam acest lucru in favoarea ta, pentru ca esti principala noastra inspiratie si, totdata, principala noastra grija. Astfel, timp de o saptamana, viziteaza-ne pagina de Facebook pentru a vedea sugestia Cristinei Herea pentru rochia de Craciun perfecta pe care sa o imbraci in noaptea de 24 decembrie. 

Materialele delicate si sofisticate, precum catifeaua, alaturi de o gama cromatica atent aleasa (verde, rosu si negru cu accente aurii, in combinatii finute specifice Craciunului) au dat nastere unor tinute de Craciun impecabile, menite nu numai sa flateze orice tip de silueta, dar si sa iti confere o stare sufleteasca de bine, determinandu-te sa radiezi de fericire, bucurie si iubire. 

Intra pe www.MissGrey.ro, vezi colectia de sarbatori si alege-ti tinuta de Craciun perfecta, in functie de sugestiile frumoasei si mult-iubitei noastre prietene, Cristina Herea. 

Missgrey @ Dec 17, 2014 +