rootfoot

Cum purtam rochiile din dantela, in sezonul rece?

Unul dintre materialele care exprima intr-o maniera cat se poate de completa eleganta este dantela. Rochiile din dantela ocupa un loc fruntas in topul tendintelor pentru aceasta toamna. Orice piesa vestimentara croita din dantela, sau cu aplicatii si detalii din dantela, au capacitatea de a construi o imagine extrem de eleganta si feminina. In ciuda pretiozitatii ei, dantela ramane una dintre vedetele sezonului. Astazi, iti prezentam cateva detalii despre modul in care trebuie purtate rochiile din dantela, precum si cateva reguli pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand vrei sa iti imbogatesti garderoba cu o rochie din dantela.

In privinta culorilor, trebuie stiut ca exista patru nuante  esentiale admise si recomandate. Este vorba despre negru, gri, bej si alb. Dantela in tonuri aprinse nu isi mai gaseste locul printre tendinte, aceasta fiind, mai degraba, un sablon al sezonului cald.

Principalele directii ale tendintelor in materie de rochii din dantela sunt croiurile simple si drepte, cu o lungime medie (pot fi deasupra genunchilor sau sub genunchi, cu  conditia ca aceasta sa fie moderata). De asememenea, decolteurile prea adanci nu sunt recomandate, pentru ca farmecul rochiilor din dantelaconsta in jocul de transparente al materialului. Dezvaluind un decolteu generos, nu faci decat sa dai in vulgaritate.

Un alt avantaj al rochiilor din dantela este acela ca se potrivesc de minune cu botine si dresuri mate – articole care sunt neaparat necesare in sezonul rece. Miss Grey ti-a pregatit, pentru aceasta toamna, rochii negre cu insertii din dantela, ideale pentru evenimente speciale.

Rochia Glow, confectionata din jerse de bumbac elastic si cu maneci lungi din dantela neagra, este o rochie deosebita care emana senzualitate. Cu o lungime deasupra genunchiului si un design simplu, care se muleaza perfect pe fromele corpului tau, rochia din dantela poate fi purtata la petreceri deosebite sau ceremonii formale. Misterul si eleganta pe care aceasta tinuta o inspira sunt sporite de spatele gol, care contine si el o insertie de dantela plina de feminitate.

rochie-dantela

Daca esti o fire mai indrazneata si cu o personalitate cu atitudine, am creat pentru tine rochia Amargie, confectionata din tull si cu bust integral din dantela neagra; este o piesa vestimentara extrem de eleganta si sofisticata. Asocierea dintre pretiozitatea dantelei si rafinamentul tull-ului da nastere unui efect dramatic, misterios si feminin. Rochia din dantela cu umerii lasati si cu linii dulci in zona pieptului poate fi purtata la toate ocaziile speciale, pentru ca este pretioasa prin definitie.

rochie-dantela

Accesand www.MissGrey.ro, ai la dispozitie o gama variata de rochii din dantela, pe care sa le porti in sezonul rece, la cele mai diverse ocazii, tinand cont de cele cateva reguli generale pe care ti le-am prezentat anterior. 

Missgrey @ Sep 05, 2014 +