rootfoot

Key trend: rochia din dantela neagra care transcende moda

Articolele vestimentare care reusesc sa transcenda moda sunt unice si de nelipsit din garderoba oricarei femei moderne. Rochiile din dantela neagra, din fericire, fac parte din aceasta categorie, motiv pentru care astazi, le dedicam un articol special. Este, probabil, inutil sa incercam sa te convingem  de faptul ca rochiile negre de dantela sunt frumoase si ar trebui sa le indragesti, pentru ca fascinatia pentru ele vine, pur si simplu, natural. Ce vom face, insa, va fi sa aducem in discutie avantajele pentru care trebuie sa le ai in mod obligatoriu in garderoba. 

Trecerea de la sezonul cald la cel rece trebuie facuta si pentru garderoba ta festiva, pentru ca nimeni nu va renunta la organizarea evenimentelor speciale pentru ca anotimpul se schimba, si trendurile, odata cu el. De aceea, tu trebuie sa te asiguri ca in luna septembrie, spre exemplu, nu vei fi pusa in ipostaza de a nu avea ce purta la o ocazie la care esti invitata, pentru ca iti dai seama ca, de fapt, rochia aceea mini din voal cu bretele nu se mai potriveste sezonului. 

rochie-neagra-din-dantelaEi bine, rochia neagra din dantela este unul dintre accesoriile indispensabile garderobei noastre festive de toamna, in primul rand datorita calitatii sale esentiale - aceea de a transcende moda, de a impresiona prin farmec si eleganta indiferent de trecerea timpului. O rochie din dantela neagra poate fi purtata indiferent de varsta, pentru ca intotdeauna va reusi sa iti puna in valoare calitatile si frumusetea specific feminina. In plus, datorita elegantei sale nemuritoare, marii creatori de moda au reintrepretat-o an de an, astfel ca niciodata nu te vei plictisi de modelele care apar, si intotdeauna va exista rochia enagra potrivita pentru tine. 

Pe de alta parte, o rochie neagra din dantelaiti ofera mii de posibilitati de accesorizare, astfel ca vei avea ocazia de a surprinde, intotdeauna, prin outfit-uri diferite, in functie de inspiratia ta si de evenimentul la care participi. Mai mult decat atat, o rochie din dantela neagra intotdeauna are capacitatea de a se adapta oricarui eveniment care impune o tinuta eleganta, fie de zi, fie de seara. Combinatia suprema dintre textura luxurianta si culoarea eterna transforma o rochiea neagra din dantela intr-o bijuterie vestimentara, care aduce in propriul tau sifonier o poveste despre eleganta eterna, despre armonie in afara timpului si despre feminitate in esenta sa. 

Recomandarea noastra pentru aceasta toamna? Rochia neagra din dantela Noelle, care, datorita croielii sale conice, reuseste sa iti puna in valoare formele feminine, urmarindu-ti discret liniile siluetei. De lungime midi, rochia de dantela neagra Noelle reuseste sa se potriveasca de minune chiar si celor mai sofisticate evenimente, si sa starneasca admiratia privitorilor oriunde ai alege sa o porti. Semi-transparenta din zona bustului, in combinatie cu spatele usor decupat in V, confera rochiei negre din dantela un plus de sofisticare, mister si senzualitate, ingrediente de care ai nevoie pentru a te simti admirata la orice ocazie speciala. Simpla, eleganta si in acelasi timp senzuala si luxurianta, rochia din dantela neagra Noelle este un must-have al acestei toamne.

Descopera rochiile negre marca Miss Grey, si alege-ti modelul favorit cu ajutorul caruia sa impresionezi la orice eveniment special!

Missgrey @ Aug 30, 2016 +